Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

ZYN

ZYN

ZYN er en serie af nikotin poser, som er fremstillet i Sverige. De hvide nikotin poser giver en behagelig fornemmelse under overlæben - og giver ikke pletter på tænderne! ZYN er allerede et velkendt mærke med succes i USA og Sverige.

Total 14 produkter

Total 14 produkter

Total 14 produkter

Total 14 produkter

ZYN kommer uden tobak og det HPHC’er der er tilbage - indeholder meget små mængder, som er tilladt i samtlige fødevarer. Derudover består ZYN også af sødestoffer, fyldstoffer, ph-regulerende midler osv. Disse ingredienser udgør samlet det produktet er lavet af. Dog er ZYN ikke underlagt ens krav som fødevarer, men alle indholdsstofferne er blevet nøje vurderet ud fra lovmæssige forskrifter inden for fødevaresikkerhed. 

 

De små hvide og bløde poser minder om traditionel tyggetobak, men adskiller sig, da de er 100% fri for tobak. Du vil med det samme opleve effekten af nikotinen, så snart du lægger den under overlæben. Hvis du er vild med tyggetobak og gerne vil skære ned for den almindelige tobak - så skal du give dig i kast med ZYN nikotin poser. Fordelen er, at du slipper for tobaks væsker og misfarvning på tænderne. 

 

ZYN Nikotin Poser 

ZYN har haft den vision, at de skulle være førende inden for nikotin poser. De startede egentlig med at udvikle nikotin poserne til det amerikanske marked mhb. på at virkelighedsgøre deres vision omkring nikotin poser. Dermed blev ZYN et moderne produkt indenfor nikotinholdige produkter. ZYN var oprindelig inspireret af den 200 år ældre tradition om røgfri snus og dermed bygger den på mange års videnskabelige test. Kort fortalt er ZYN en innovation, som helt klart vil have forbruger potentiale og dermed stikke lidt til cigaretternes monopol på markedet. Du skal blot placere en Nikotin pose under overlæben - og derefter vil du kunne mærke fornemmelsen af nikotin. Der forekommer ikke røg - og derfor er det dejligt nemt, og diskret at benytte Nikotin poser fra ZYN. 

 

ZYN Slim

ZYN kommer i de blødeste nikotin poser, som har en vedholdende smag og mindre tendens til spytdannelse. ZYN Slim kommer i to nikotinstyrker og et par friske smagsvarianter. ZYN Slim har mindre tendens til øget spytdannelse og du vil ikke opleve misfarvninger på tænderne. Det kendetegnende for ZYN Slim er, at nikotin posen er tynd og aflang 

 

ZYN kommer i bløde nikotin poser, som har en vedholdende smag og mindre tendens til øget spytdannelse. Du kan finde forskellige varianter af ZYN hos elekcig.dk. ZYN kommer i styrker mellem 12 mg og 15 mg nikotin. Derfor får du hurtigt og nemt den optimale effekt på det niveau, som du ønsker. 

 

Forbruger Potentiale

En panelundersøgelse har vist:

  • 96 % af ZYN brugere har været regelmæssige tobaksrygere, før de startede med at bruge ZYN
  • 43 % af ZYN brugere har haft erstattet ZYN med al tidligere tobaksbrug - og kun 8% har haft røget cigaretter ved siden af 
  • Undersøgelsen resulterede i, at ikke-rygere og tidligere tobaksrygere havde et begrænset ønsket om at benytte ZYN.