Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

UD | Master DIY Mini værktøjssæt

124,50 kr249,00 kr
Ikke på lager
UD Master DIY Tools Accessory Kit Mini indeholder en række værktøjer, der lader dig være kreativ, når du skal sammensætte og personliggøre din E-cigaret. DIY er en forkortelse for ’Do It Yourself’, og med dette sæt kan du gå i dybden med dit helt eget projekt. 
Læs mere
Læs fuld beskrivelse
UD

Beskrivelse

Alt indholdet kommer i rustfrit stål, og de bliver leveret i en boks, som du kan have med over det hele. Med i sætter følger der blandt andet en skruetrækker, en vatkrog, en tip tweezer og saks, der er tilpasset, så du kan udforme din enhed akkurat, som du ønsker.

Pakken er simpel og stilren, så du og dine venner kan lege med E-cigaretter hvor som helst og når som helst. Dette sæt er hovedsageligt for de øvede dampere, der har styr på E-cigarettens mekaniske funktioner, men der findes utallige guides rundt omkring på nettet om, hvordan det skal gøres, har du den mindste tvivl. Har du ikke helt styr på hvad der kan pilles ved og hvad, der ikke kan pilles ved, anbefales det, at du tjekker op det på det inden du går i gang. Vær klinisk, effektiv og imødekom dine behov for at lege Georg Gearløs med værktøjssættet UD Master DIY Tools Accessory Kit Mini.

Billede

Produktanmeldelser