20% på alle Nikotin Poser > Shop nu

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Xbud

Xbud

Under denne kategori finder du vores spændende udvalg af Xbud E-væsker. Xbud er en ny type af E-væske, som må betragtes som værende blandt de mest luksuriøse af slagsen. Så ønsker du at prøve nogle udsøgte E-væsker af højeste kvalitet, så er Xbud det perfekte valg. Xbud er fremstillet af den franske producent Liquideo, men er en helt unik og nærmest særskilt serie fremstillet med ekstra kærlighed, for at bringe kvaliteten helt i top. Som nye produkter på det danske marked er vi hos Elekcig.dk derfor utrolig stolte over, at kunne præsentere Xbud E-væskerne som en del af vores sortiment, og vi garanterer dig for, at du også vil synes mindst ligeså godt om disse, som vi gør!

Total 4 produkter

Total 4 produkter

Total 4 produkter

Total 4 produkter

Xbud - Høje standarder hænger sammen med høj kvalitet!

Xbud skiller sig ud fra andre E-væsker ved at være fremstillet af de reneste og mest udsøgte varer, som indeholder de bedste aromaer og smage. Derefter er alle deres produkter kontrol tjekket af de franske sundhedsmyndigheder, således at de lever op til alle EU’s krav omkring E-væsker. 

 

Et bredt udvalg af smage 

Blandt vores sortiment af Xbud E-væsker finder du varianten Pin Up, som er en helt igennem fantastisk E-væske. Med et tvist af friske frugter, en mere dominerende og sød banan smag samt en tilsætning af lidt sukker, så er denne gået hen og blevet en klar favorit på markedet i Frankrig, og den vil med garanti også fald i din smag. Det vil være forkert ikke at fremhæve alle deres andre E-væsker, for de er alle helt i top. Både Gold Tiger og Sherkhan er ligeledes blandt E-rygernes favoritter, men det afhænger naturligvis af, hvilke smage og aromaer du foretrækker. Ved at klikke dig ind på hvert enkelte produkt kan du blive klogere på, hvad for en variant af Xbud’s E-væsker du tænker, vil passe bedst ind i dine præferencer.