Hurtig levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Videoguides

Er dampning en hel ny verden for dig, så kan du med fordel se nogle af de mange videoguides, som vi har offentliggjort på denne side. Ser du nogle af de mange gratis videoer, vil du kunne finde svar på mange af dine ubesvarede spørgsmål.

Guides om e cigaretter og e juice

Det kan virke en smule uoverskueligt at skulle læse en lang og avanceret guide, hvorfor vi netop har valgt at optage og offentliggøre en håndfuld korte og brugervenlige videoguides om e cigaretter og e juice.Du kan ved at se vores videoer bl.a. finde svar på, hvordan du samler, anvender og vedligeholder nogle af de mest populære e cigaretter på markedet. Du slipper dermed for at skulle gennemlæse den medfølgende brugsvejledning, selvom det selvfølgelig også er en mulighed. Du kan evt. se videoerne flere gange, så du er sikker på ikke at misse vigtige informationer om din e cigaret. Det skal desuden nævnes, at alle videoerne er på dansk, og dermed er de letforståelige for enhver.

Har du yderligere spørgsmål? Kontakt os

Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål, når du har set en video, så anbefaler vi dig at kontakte os, så vi kan yde personlig kundeservice. Der er nemlig rig mulighed for at få besvaret individuelle spørgsmål, og der er naturligvis ingen spørgsmål, som er for tekniske. Findes der ikke en videoguide om din e cigaret, så skal du være velkommen til at videregive dit ønske om en ny videoguide. Det er ikke muligt at imødekomme alle ønsker, men vi vil altid gerne høre fra dig.