Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Vaptio | Razor | Kit

199,00 kr
På lager
  • Vaptio | Razor | Pod | 3-pak Vaptio | Razor | Pod | 3-pak
    74,00 kr
Subtotal
Dag-til-dag levering
Fri fragt over 350
5 stjerner på Trustpilot

Razor fra Vaptio er et fremtidssikret Pod system for den kræsne damper. Kittet er elegant udformet i ét stykke aluminium med hele 550 mah batteri. Kvaliteten er i top, og på trods af det store batteri er vægten holdt helt i bund. Det tynde design gør den snildt kan lægges i din lomme.

Gå ikke glip af det måske bedste pod system i 2020, med pre-heat funktion, batteriindikator og aktiveringsknap har du alle de funktioner du har brug for

 

Vaptio Razor forhandles i en nordisk udgave der lever op til danske sikkerhedskrav ómkring sug-aktivering. Kan derfor kun bruges ved at benytte aktiveringsknappen

Læs mere
Læs fuld beskrivelse
Klar til anvendelse
Vaptio
2
550

Teknisk specifikation

SKU: DK1405

Beskrivelse

Razor fra Vaptio er et pod kit der kan yde hele dagen! Med det store batteri og den lille størrelse er Razor et diskret pod kit som du kan have med dig overalt. 2 ml pod i sort finish komplimenterer kittet som kommer i rød, blå, sort, guld og grøn. 

Den gyldne aktiveringsknap er meget mere end det. Tryk 3 gange og start pre-heat funktionen, rundt om aktiveringsknappen er placeret LED lys der viser dig hvor meget batteri der er tilbage, når du oplader din Razor får du også opladningstatus. 

Med den indbyggede vibration er du aldrig i tvivl om Razor Pod er isat korrekt, eller når pre-heat er klar til dig.

 

Pod

Den store 2 ml. pod har indbygget mesh coil. Fremfor en almindelig tråd der snor sig igennem vattet, er tråden erstattet af et gitter, såkaldt mesh. Det giver en større varmeflade og e-væsken kan forbrænde mere jævnt. Mesh coil er for mange den foretrukne coil, og det er også derfor vi elsker Razor! 

Razor Pod er fremstillet sådan at når der er påfyldt e-væske kan den ikke åbnes. Dermed er du sikker på der ikke sker uheld og e-væske løber ud i lommen eller andre steder.

 

Pre-heat funktion

Med pre-heat funktionen varmer Razor væsken op så du opnår den mest optimale smag ved første sug. Preheat funktionen aktiveres ved du trykker 3 gange på aktiveringsknappen. Dermed starter Razor 1.5W i 15 sekunder. Altså er din væske helt klar til dig og du undgår at de første sug ikke er varmet nok op. Derudover gør pre-heat funktionen det muligt for dig at bruge 70VG væske!

Vi anbefaler altid 50/50 væske til pod kits

 

Batteri

Razor fra Vaptio kommer med 550 mAh batteri - det er nok til ca. 3 dage med almindeligt brug. Den lades op med USB-C - porten er placeret i bunden, så din Razor kan fint ligge på bordet mens den lader.

Vi anbefaler du bruger en lader på højst 0.5a (500 mA)

Billede

Produktanmeldelser