20% på alle Nikotin Poser > Shop nu

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Vaptio | Cosmo Plus | Kit

Ikke på lager

Prøv den kraftfulde Vaptio Cosm Plus, der kommer med en 2 ml tank, hvor du kan tilføje din ynglingsvæske. 

Læs mere
Læs fuld beskrivelse
Klar til anvendelse
Vaptio
2
1500

Teknisk specifikation

SKU: Vaptio-CosmoPlus-Kit

Beskrivelse

Vaptio Cosmo Plus er et vape-sæt designet til brugere af alle oplevelser. Med et indbygget 1500mAh batteri kan denne enhed være kompakt i størrelse, men den er rigtig kraftig. Konstrueret med et slidstærkt aluminiumslegering udvendigt, er denne slanke mod robust og passer behageligt i hånden. På grund af dets lette design og aftagelige dryppespids er enheden velegnet til brug på farten.

Cosmo Plus kan også prale af tre tilstande: VV, VW og Bypass, der tilbyder vapers en ekstremt intuitiv måde at tilfredsstille deres behov på. Disse tilstande kan vælges ved hjælp af Cosmo Plus 0,69-tommer OLED-skærm.

Denne enhed er kompatibel med premium Cosmo Coils, og sættet leveres med en 0,7 ohm og 1,6 ohm coil. 0.7ohm coilen er perfekt til sub-ohm-dampning, da den skaber tættere skyer og producerer en mere fyldig dampoplevelse. Højere VG e-væsker er ideelle til brug med denne coil.

1.6ohm-coilen er til mund-til-lunge-vapers, da de giver dig mulighed for at fordampe på en måde, der efterligner at ryge en traditionel cigaret uden at miste noget af smagen undervejs. 

Cosmo Plus kittet kommer med micro USB kabel, to coils, Cosmo Plus tank og Cosmo Plus Mod. 

 

Billede

Produktanmeldelser