Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Vaporesso | Target mini 2 | Mod

149,00 kr
På lager
Subtotal
Dag-til-dag levering
Fri fragt over 350
5 stjerner på Trustpilot

Vaporesso Target mini 2 er den ukronede konge iblandt kompakte 50w mods. Vaporesso kvaliteten som Vaporesso er kendt for, 2000 mAh batteri, Omni Board 4.2 chip og 2A quick charge mode er opskriften på din nye ynglingsmod.

Med 510 gevindet kan du monterer din ynglingstank, vi anbefaler Vaporesso NRG på grund af dens alsighed og robusthed.

Læs mere
Læs fuld beskrivelse
Klar til anvendelse
Vaporesso
2000

Teknisk specifikation

SKU: 1701

Beskrivelse

Vaporesso Target mini 2 mod er til dig der mangler en undskyldning for at få nyt udstyr. Target mini 2 ikke bare ser godt ud, den performer emminent. OMNI board chippen giver dig en stabil damp og næsten øjeblikkelig aktivering på under 0.001 sekunder.

 

Design og kvalitet

Vaporesso Target mini 2 er utrolig kompakt. På trods af det, kan den bruge en tank på op til 25 mm. Det gør den enormt alsidig og brugbar. Derudover er kvaliteten uovertruffen og bærer tydeligt præg af dette er endnu et kvalitetesprodukt fra Vaporesso. Farverne er fede at se på og er dejligt afdæmpede.

 

Batteri

Du har 2000 mAh at gøre godt med. Det er nok til at holde i flere dage med almindeligt brug - men bare rolig, hvis den skulle løbe tør, har du med quick charge på op til 2A hurtigt fyldt batteri. 

 

OMNI board 4.2

OMNI board 4.2 fra Vaporesso er en helt ny-udviklet chip der slår alle de andre på de vigtigste punkter. 0.001 sek hurtig aktivering gør at du aldrig oplever din e-cigaret ikke starter når du trykker på aktiveringsknappen. Derudover har OMNI Board 4.2 også en ekstrem alsidig modstands register. Kort sagt, du kan bruge næsten alle coils med denne chip. Den tilpasser sig selv til lav som høj ohm, den kan klare alt fra 0.3 ohm til 5.0 ohm. 
Derudover er OMNI board 4.2 flot at se på, men den flotte og informative grafik der blevet leveret gennem Target Mini 2's 0.66" OLED skærm.

Billede

Produktanmeldelser