Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Vaporesso | Swag II | Kit

549,00 kr

Ikke på lager

Vi har samlet det bedste fra Vaporesso's box mod serier, og kombineret den innovative swag 2 mod med din ynglings Vaporesso tank, NRG mini til en reduceret pris.

Nyd alle de nye funktioner i Swag 2, med den tank du har værdsat igennem årene.

Hvis du aldrig har prøvet Vaporesso, Swag eller NRG mini, er dette et perfekt kit til at afprøve hvad alle andre snakker om.

 

Læs mere
Læs fuld beskrivelse
Batterier er ikke inkluderet

* Obligatorisk felt

Vaporesso
2

Teknisk specifikation

SKU: Vaporesso-Swag-II-Kit

Beskrivelse

Vaporesso Swag 2 kommer med et hav af nye funktioner og features. Vi har lavet denne Swag 2 pakke som består af Swag 2 mod og en Vaporesso NRG mini tank.

NRG Mini er allerede en foretrukket Sub-ohm tank, der kan benytte alle de gængse Vaporesso GT coils. Vaporesso Swag 2 kittet fra Elekcig er det perfekte Vaporesso starter kit til alle der vil give sig i kast med Sub-ohm eller have et kvalitetesprodukt der kan holde batteri hele dagen uden at gå på kompromis med smag og damp.

 

nedenfor har vi beskrevet alle de features den nye Swag 2 mod besidder. Har du nogen spørgsmål vores kundeservice til rådighed.

 

25mm tank!

Du har mulighed for at matche din Swag 2 med en 25 mm. tank da Vaporesso har rykket på batteriet. Med NRG mini tanken bliver du aldrig skuffet på trods af sin kompakte størrelse på 22 mm i bredden.

 

AXON Chippen der sætter en ny standard!

Vaporesso Swag 2 kommer med det innovative AXON chipset. AXON chipsettet har en bunke af funktioner og modes der kan stille alle lige fra den kræsne excentriker til den øvede begynder tilfreds.

Pulse Mode

Vaporesso har udviklet Pulse mode til dig der søger skyer og massere af det. Når aktiveringsknappen holdes nede, vil coilen varme op og stoppe hver 0.02 sekund. Dette giver dig fantastiske store skyer, og en øgning i smagen.

Power ECO mode

Din Swag II vil automatisk gå over på Power ECO mode ved 40% strøm. Men du kan automatisk indstille den til at gør det senere eller før. Ved Power ECO mode, vil Swag II forsøge at spare batteri, uden det går bemærkelsesværdigt ud over ydelsen. Det er en enormt rar funktion at have hvis du ved der er langt til den nærmeste lader.

Smart TC (Temperature Control)

I denne mode registererer din Swag 2 selv hvilken materiale din coil er lavet af, dermed er du sikker på at dine indstillinger ikke overskrider anbefalingerne. I enkelte tilfælde kan det forekomme du er nødt til at opdatere din Swag II for at denne funktion virker korrekt. Se mere på Vaporesso' hjemmeside.

DIY

Under DIY begynder du for alvor at kunne låse op for de funktioner der gør Swag 2 til et af de mest foretrukne mods i 2020. Variabel Watt (soft, normal, hard), TC mode (ss, ti, ni, manuel), Variabel volt, Egne watt kurver, Bypass or "Super Player" mode. Alle disse funktioner kræver en hvis kendskab til deres funktioner, derfor anbefaler vi du sætter dig ind i funktionerne og hvilken effekt de har.

 

Sættet indeholder:

1x SWAG II MOD
1x NRG Mini tank
1x USB Cable
1x Brugeranvisning mod
1x Brugeranvisning tank
1x Warranty Card
1x GT8 coil
1x GT4 coil (forudinstalleret)
1x Ekstra Pyrex glas
Garantibevis

 

Billede
Batterier er ikke inkluderet

Produktanmeldelser