20% på alle Nikotin Poser > Shop nu

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Vape Breakfast Classics

Vape Breakfast Classics

Vape Breakfast Classics er et mærke fra USA som byder på det bedste fra morgenbordet. Oplev lækre smagsvarianter baseret på amerikanske morgenmadsklassikere som pandekager og french toast, naturligvis toppet med ahornsirup og forskellige lækkerier. Alle Vape Breakfast varianter er såkaldte 100 / 20 shortfills. Du får således en 120 ml. flaske som er fyldt med 100 ml. nikotinfri E-juice. Du kan tilsætte to nikotinshots, for at få en færdig E-juice. Vores nikotinshots finder du her.

Total 5 produkter

Total 5 produkter

Total 5 produkter

Total 5 produkter

Vape Breakfast Classics - Historie 

 

I oktober 2014 blev Vape Breakfast Classics grundlagt, med den forudsætning, at det kun er de vape smage de elsker. Vape Breakfast Classics skabte ikke Pancake Man E Liquid til at sælge til verden, de skabte den lækre smag til dem selv. Vape Breakfast Classics skabte dem ikke for at være egoistiske, men de allerførste portioner Pancake Man E Liquid blev kun blandet til intern virksomheds forbrug. Men så indså de, at det var så lækkert et produkt, at de ville tilbyde smagen til vape-verdenen. Vape Breakfast Classics er beliggende i San Francisco, Californien hvor de udsættes for mange gode spisesteder. Derfor er én af deres foretrukne madsteder Vape Breakfast Classics er morgenmad. Hvem havde troet det ;). Vape Breakfast Classics mener, at det kun var fornuftigt og ikke mindst banebrydende for dem at skabe dette, hvorfor de skabte denne opfølgende smag til Pancake Man E Liquid. Vape Breakfast Classics mantra er enkelt - gør ikke noget, hvis IKKE du har lidenskab for det. Vape Breakfast Classsics lidenskab er, at skabe det allerbedste morgenmads tema på vape evæske. 

 

Vape Breakfast Classics smagsvarianter

 

Det er et amerikansk brand, der fokuserer på diverse amerikanske morgenmadsprodukter. De er utrolig smagfulde, og de vil minde dig om den gode smag af morgenmad. De kommer som 60 ML - Shake’n’vape med 10 ML nikotin base, så du kan ramme 0 eller 3 MG. 

 

Vape Breakfast Classics - Deluxe Pancake Man 

Er du vild med pandekager? Så har du ikke smagt Deluxe Pancake Man. Denne lækre smag giver dig smagen af skumfiduser, en skefuld vaniljeis og frugtige cereal flager blandet med den dejlige smag af pandekager! Det lyder godt, ikk? Det er 4 lækre smagskomponenter blandet sammen til denne lækre smag. 

 

Vape Breakfast Classics - Mr. Blintz 

Er du til smagen af ricotta? Så skal du smage Mr. Blintz! Denne sprøde smag giver dig den ekstravagante smag af en crepe fyldt med æbler, ricotta cheese og toppet med flødeskum. Denne smagsvariant er utrolig rig i smagen, og ikke mindst samspillet mellem de forskellige smagsvarianter. Vape Breakfast Classics - Pancake Man 

Hvis du er lige så vild med pandekager som os - så er Pancake Man noget for dig! Smagen minder om vores delikate Vape Breakfast Classics - Deluxe Pancake Man, hvorfor du helt sikkert vil blive vild med denne, hvis du allerede ikke kan stoppe med at Vape Deluxe Pancake Man. Pancake Man giver dig smagen af en klassisk fluffy smør pandekage, som har fået ekstra forkælelse af jordbær, flødeskum of sirup. Det lyder lækkert, ikk? Så få prøvet denne lækre smagsvariant. Vape Breakfast Classics - Mango & Cream French dude

Hvis du er faldet i morgenmads smagene fra Vape Breakfast Classics, så skal du begive dig ud i Mango & Cream French dude! Denne smag er en af morgenmads favoritterne, og i denne shortfill vil du opleve smagen af french toast med mange, creme, flødeskum og ahornsirup. Dette vil give dig en lækker start på dagen for alle som elsker french toast.