Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Hangsen | Vanilje | Atom 30 VG | Sød

25,00 kr
På lager
Subtotal
Dag-til-dag levering
Fri fragt over 350
5 stjerner på Trustpilot
Med denne E-væske får du aromaer fra vanilje, fløde og sukker. Alt sammen noget, som vil behage vores smagsløg. Vidste du, at man uden problemer kan blande to eller flere e-væsker. Til det formål er vaniljen ganske god. 
Læs mere
Læs fuld beskrivelse
Sød
Hangsen
30/70

Ingredienser

  • Vanilje
SKU: DK1000697
  •  

Beskrivelse

For traditionalister, så tilbyder vaniljesmagen en sød, cremet og helt ren smag. For ikke-traditionalister, som er villige til at prøve noget nyt, så er vores vanilje en fantastisk og behagelig E-væske, som du kan blande med stort set alle vores andre smagsvarianter. Hvis vi skal anbefale noget, så er den perfekt at blande med mælke chokolade og/eller jordbær. Ved at blande med en tobakssmag, kan du også blande din helt egen RY4. 

Denne vanilje E-væske smag er produceret af Hangsen, den mest prominente E-cigaret virksomhed i verden, og hertil er du garanteret en række produkter, hvor kvaliteten ikke er til at tage fejl af. Ligeledes er der børnesikring på flaskerne, så du ikke skal være urolig for det. Hos Elekcig.dk får du denne fantastiske vanilje E-væske til en super lav pris.

Billede
30%
70%
10 - 100ml/10ml
30%
70%
10ml
10 - 100ml

Produktanmeldelser