Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Vampire Vape

Vampire Vape

Vampire Vape er en UK baseret virksomhed som er anerkendte for deres højkvalitets e-væsker. Disse shortfills er elsket af tusindvis af loyale kunder grundet deres unikke smagsvarianter. Husk at shortfills i sig selv er nikotinfri, for at opnå nikotinstyrke bør det tilsættes en nikotinbase. Find den variant der passer til dig her.
Vi kan ikke finde produkter som matcher dine kriterier.

Vampire Vape - Historie

Vampire Vape er et stort britisk vape-mærke. Og nej - ikke London-britiske. De er fra Manchester - altså det nordlige England, hvor de rigtige dampe kommer fra. Vampire Vape blev etableret i 2012 med 12 forskellige shortfills. Vampire Vape er nu en multi-prisvindende e-liquid producent - med kunder over hele verden, der nyder at fordampe vores e-væsker. Vampire Vape er et betroet brand med tusinder af loyale kunder, der kun forventer den højeste kvalitet af e-liquid. De skaber en lang række unikke smagsoplevelser, som konstant tilføjes løbende ved hjælp af kunde feedback og forslag. Alt hvad Vampire Vape producerer er lavet med kærlighed.
I stedet for at gå efter den “urbane” skare med deres bagud baseballkapper, smag og stilarter importeret direkte fra USA, så er de gået med det grynede look. De er specialiseret i britisk slik, som du sidst havde, da du var tolv - alle skumbanan ting er her. Alle favoritter og Vampire Vape har vapet dem alle for at se, hvilken smagsvariant der er bedst. Vampire Vape blandes i Storbritannien og sikrer, at kun de bedste, farmaceutiske ingredienser i deres e-juice. 

 

Vampire Vape - Heisenberg

Heisenberg er den selvudnævnte “far til heldags vapes”. Heisenberg er den e-juice, der satte Vampire Vape på kortet. Folk blev helt skøre af denne “hemmelige opskrift”, som er en blanding af frugt og anis toppet med en menthol-friskhed, og dette sætter kirsebæret på kagen. Den Breaking Bad- inspirerede branding var også et genialt slag, der uden tvivl har cementeret Vampire Vapes plads i historiebøgerne. På grund af den populære efterspørgsel frigav Vampire Vipe en høj VG-version af Heisenberg for en renere inhalation, der vil bringe dine smagsløg til deres lykkeligste sted. 

  • 60% PG
  • 40% VG
  • Fremstillet i StorbritannienVampire Vape - Pinkman 

I Vampire Vape - Pinkman får du en citron blanding med en kompleks, dybt fornøjelig trang. Pinkman kombinerer kunstigt grapefrugt, citron og appelsinsmag. Udover at have de “bedste smag af skyer” i hele Vampire Vape serien (og det siger noget), så kan man som Vaper ikke få nok Pinkman, og derfor er den for mange blevet deres morgen-vape. Ligesom Heisenberg er der også en høj VG-version i denne e-liquid. 

 

  • 60% PG
  • 40% VG
  • Fremstillet i Storbritannien

Vampire Vape - Kool Kick

I Kool Kick fra Vampire Vape får du en forrygende e-væske, der er fuld af citron infunderede smag. Den modne citron giver en forfriskende e-væske, der renser ganen. Kool Kick er fyldt med citronsmag, der fylder sanserne og opdaterer dine smagsløg. Der er også en høj VG-version i denne e-liquid. 

 

  • 20% PG
  • 80% VG
  • Fremstillet i Storbritannien