20% på alle Nikotin Poser > Shop nu

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

UD

UD

Youde Technology Co. Ltd er placeret ved kystlinien i det sydlige Kina. Det er en virksomhed der fokuserer på at udvikle, producere og sælge e-cigaretter og tilbehør. UD har modtaget flere certificeringer for deres produkter blandt andet CE certifikatet og RoHS certifikatet. I vores sortiment af UD Produkter er der fokus på gør-det-selv produkter til den passionerede damper. Disse produkter inkluderer skruetrækkere, værktøjssæt, tilbehør til at lave coils og meget mere. Så hvis du er til DIY er UD helt sikkert noget for dig!

Total 15 produkter

Total 15 produkter

Total 15 produkter

Total 15 produkter

UD’s rejse mod succes 

Youde Technology, bedre kendt som UD (Unification of Design), er deres motto. Virksomheden har været en af de hurtigst voksende aktører på markedet for e-cigaretter og har alene i 2015 investeret over 300 mio. dollars i at udvide forretningen. De opkøbe 45 hektar land, hvor de ville bygge deres hovedsæde og produktionshaller. Herfra skulle de hver måned producere mere end 10.000 e-cigaretter, 25.000 atomizers, 120.000 styks tilbehør. UD har hovedkvarter i Guangdong provinsen i det sydlige Kina, hvor der bliver eksporteret til store dele af verden herfra. De 500 medarbejdere beskæftiger sig blandt andet med produktudvikling, research, design, salg og produktion. UD er blevet ét af de førende vaper brands på markedet, og dette kan tydeligt ses på deres regnskab, hvor omsætningen og overskuddet har været stigende hvert regnskabsår siden etableringen i 2011. UD har valgt at have hovedsæde i Kina, og ikke mindst deres forretning, da Kina har lave produktionsomkostninger, men dog har de deres største markeder uden for Kina. UD eksporterer størstedelen af deres produkter til rundt omkring i verden. Nordamerika står blandt andet for 45 % af den samlede omsætning, mens Vesteuropa står for 33 % og Sydamerika står for 5 %. UD har som følge af deres internationale eksport også en meget international virksomhed, der kan træffes gennem deres Facebook, Instagram og egen hjemmeside. UD har modtaget samtlige certificeringer for deres produkter blandt andet CE certifikatet og RoHS certifikatet. UD, som brand omfatter lige fra færdige e-cigaretter til kits og tilbehør. Alt sammen skabt med bedste kvalitet, der har været med til at gøre UD til et af verdens førende brands for e-cigaretter.  

 

Hvorfor forhandler vi UD hos elekcig.dk? 

UD er ét af de hurtigt voksende brands på markedet og ikke mindst førende. De er især førende, fordi de formår at kombinere et flot design med brugervenlighed og kvalitet. Kvaliteten er i top, når det kommer til deres e-cigaretter, kits og det forskellige tilbehør. Derfor er det også grunden til, at vi har udvalgt forskellige produkter fra UD i vores sortiment. Herudover finder du også en lang række produkter i vores tilbehør kategori, som mest er til den erfarne damper. Men der er lidt til enhver, og hvis man er god med hænderne skulle enhver kunne finde ud af UD’s tilbehør. UD er uden tvivl ét af de bedste brands i branchen, og vi er hos Elekcig.dk rigtig glade for at kunne tilbyde deres produkter. Uanset om du vil finde færdige kits, reservedele eller tilbehør, så har UD altid noget til dig. De har konstant fokus på innovation, holdbarhed og at kombinere designet med kvalitet. Så produkterne fra UD er helt klart værd at tjekke ud, uanset hvad du har i kikkerten.