Hurtig levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

RBA & RDA

RBA & RDA

Velkommen til vores store kategori med RBA og RDA tilbehør til din E-cigaret. Her har vi hos Elekcig.dk samlet alt det nødvendige udstyr, så du kan bygge din egen atomizer. Du vil finde alt fra enkelte RDA Drippers og pincetter til store RBA kits, Subtanks, coilers og Ohm & Volt meter. Vi har gjort meget for, at netop denne kategori er fyldt op med spændende produkter, og vi har samlet et stort og flot udvalg, så du kan finde netop det RBA eller RDA tilbehør, som du har brug for for at bygge en ny brænder fra bunden. 


Vælg filter:Filtreringsmuligheder:
Brandnavn
  1. Avoria1 vare
  2. Geekvape11 Varer
  3. PilotVape1 vare
  4. UD7 Varer
Mindre
Andre kategorier

Total 20 produkter

Total 20 produkter

Total 20 produkter

Total 20 produkter

Find de rette dele

Der kan være mange, som vil undre sig over, hvorfor man selv skulle vælge at bygge sin egen atomizer op fra bunden. Særligt fordi brænderen ikke holder evigt, og du derfor vil skulle bygge mange i løbet af året. Men der kan være mange fordele ved at bygge din egen fra bunden. Ikke nok med at det er en spændende og sjov proces, så kan du også vælge at designe og tilrettelægge din brænder præcis, som det behager dig.

Når du skal bygge en brænder op fra bunden, så kræver det en masse forskellige udstyr. Du skal have de rette dele, det rigtige værktøj og vide helt præcist, hvordan du skal gribe projektet an, så du bygger den korrekt op. Dertil kan du med fordel kontakte os hos Elekcig.dk. Vi har en stor viden indenfor området, og vil kunne hjælpe og vejlede dig med, hvad du skal bruge af udstyr; om det skal være den ene eller den anden RBA tank eller om den ene RDA dripper er at foretrække fremfor den anden.

Ved at bygge din egen brænder op, kan du efterfølgende nyde din E-cigaret på en helt anden måde, end hvis du blot købte en færdiglavet atomizer fra starten af. Du lærer en hel masse omkring E-cigarettens opbygning, og kan du godt lide udfordringer, så er denne kategori et rent slaraffenland for dig. 

Fokus på høj kvalitet

Hos Elekcig.dk har vi fokus på kvalitet og sikkerhed, og derfor vil alle vores produkter under RBA & RDA tilbehør være at højeste kvalitet. Vi vil vide os helt sikre på, at du med 100 % sikkerhed kan anvende disse produkter og bygge en atomizer op af høj kvalitet. Skulle du have spørgsmål eller kommentarer, så har vi en lang række eksperter til at kunne hjælpe dig med disse.