Hurtig levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Opladere

Her finder du vores store udvalg af opladere, så du altid har mulighed for at lade din E-cigaret op, uanset om du kører i bil, er i skole eller på arbejde. Vi har alle former for opladere til din E-cigaret, og du er derfor garanteret strøm på din E-cigaret, når du skal bruge den.


Vælg filter:Filtreringsmuligheder:
Brandnavn
  1. Eleaf4 Varer
  2. Hangsen1 vare
  3. KangerTech1 vare
  4. Nitecore6 Varer
Mindre
Andre kategorier

Total 12 produkter

Total 12 produkter

Total 12 produkter

Total 12 produkter

Når du er på farten med el-cigaretten

Din E-cigaret har du med stor sandsynlighed med dig nærmest overalt, og derfor kan du også være så uheldig, at den måtte løbe tør for strøm i bilen, hvilket kan være meget ubelejligt. Men der er naturligvis en løsning på problemet, og derfor er vi stolte over, at have bilopladere blandt vores sortiment. Dermed kan du tilslutte din E-cigaret til bilopladeren, og på ingen tid have strøm på din E-cigaret igen. I dag findes der også utallige af opladere gennem USB indgange, hvilket er utrolig smart. I dag har både computere, biler osv. USB indgange, og du har derfor også mulighed for at oplade din E-cigaret den vej igennem. Blandt vores sortiment finder du også flere forskellige NITECORE Universal opladere, som er nogle utrolig intelligente opladere. 

Tilbehør til din oplader

Hos Elekcig.dk har vi også et stort udvalg af tilbehør til din oplader, og du kan derfor altid finde reservedele, hvis du skulle få brug for et ekstra kabel, et nyt strømstik eller kunne tænke dig en opladerstander til dit sortiment af tilbehør. En oplader er blandt de vigtigste tilbehørsprodukter til din E-cigaret, hvis du vil sørge for, at den altid virker og har strøm. Derfor sørger vi naturligvis for, at der altid er et stort udvalg af opladere blandt vores sortiment!