Hurtig levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Glas og tanke

Glas og tanke

Elekcig.dk kan foruden et stort udvalg e cigaretter og e væske også byde ind med et bredt udvalg af glas og tanke, som vi forhandler til favorable priser. 

Vi har nøje udvalgt alle produkterne i denne kategori, så du kan få fingrene i kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. Der findes mange forskellige tilbehørsdele til e cigaretter, hvor glas og tanke naturligvis også er repræsenterede.


Vælg filter:Filtreringsmuligheder:
Brandnavn
  1. Aspire7 Varer
  2. Eleaf10 Varer
  3. KangerTech1 vare
  4. SMOK3 Varer
Mindre
Andre kategorier
Side

Total 21 produkter

Total 21 produkter
  1. Aspire | PockeX | Glas | 2 ml
    21,00 kr
Side

Total 21 produkter

Total 21 produkter

 

Kvalitets tanke og glas

 

Såfremt du har et ønske om at købe glas og tanke til e cigaretter, vil det være relevant for dig at tjekke det store udvalg ud, som du finder på nettet. Du vil på denne side finde et prangende udvalg af glas og tanke fra nogle af de mest respekterede producenter på markedet. Det drejer sig bl.a. om følgende producenter:

 

SMOK

Aspire

KangerTech

Eleaf

Nautilus

 

Vi køber kun glas og tanke hjem fra de bedste producenter på markedet, da vi har et ønske om at forkæle vores mange trofaste kunder. Selvom du passer godt på din e cigaret i dagligdagen, så kan du aldrig gardere dig hundrede procent mod uheld. Er uheldet ude, så kan du glæde dig over, at du kan købe langt de fleste reservedele på nettet – heriblandt glas og tanke.

 

Glas er et skrøbeligt materiale, hvorfor det ikke er usandsynligt, at glasset går i stykker, hvis du ved et uheld taber din e cigaret på jorden. Det er både nemt, hurtigt og billigt at udskifte glas og tank på en e cigaret, så der er ingen grund til panik, hvis din e cigaret går i stykker. Du skal blot købe de nødvendige reservedele og følge en guide vedr. udskiftning af de berørte dele.

 

Køb glas og tanke på nettet

 

Elekcig.dk præsenterer dig for markedets måske største udvalg af glas og tanke til de populære e cigaretter. Der er stor forskel på e cigaretter, hvorfor der er udviklet glas og tanke til forskellige e cigaretter. Det skal du naturligvis tage højde for, når du skal købe reservedele, da ikke alle reservedele vil passe til din e cigaret.

 

Skal du være godt forberedt, så kan du med fordel købe reservedele til din e cigaret, så du kan reagere hurtigt, hvis din e cigaret en dag går i stykker. Har du brug for hjælp til at vælge den rigtige tank eller det rigtige glas, så hjælper vi dig gerne.