Chat with us, powered by LiveChat
Driptips

Driptips

I denne kategori kan du finde vores store udvalg af smarte mundstykker til din el-cigaret, så du kan personliggøre den, ved at have nogle eksklusive mundstykker, som kun ganske få andre har til deres el-cigaret. Så tag et kig og bliv inspireret mellem vores store udvalg – der er helt sikkert et mundstykke efter din smag!

Total 7 produkter

  1. Elekcig | Demon Killer Cobra Resin Drip Tip
  2. Hangsen | Genesis Drip Tip
  3. JoyeTech | Atopack Penguin Drip Tip Cover
  4. Elekcig | Gennemsigtige Drip Tips
  5. Elekcig | Alu Drip Tip 510
  6. Aspire | Nautilus 2 Drip Tip
  7. Aleader | Resin 510 Drip Tip AS103

Total 7 produkter

Mundstykker og driptips i høj kvalitet

Selvom du måske er yderst tilfreds med dit nuværende mundstykke, så kan det alligevel være godt at have lidt forskellige at skifte imellem, både for hygiejnens skyld, og for at variere det lidt, hvilket kan være både sundt og sjovt. Derfor er vi stolte over vores store udvalg af forskellige mundstykker, som du kan udskifte med dit nuværende. Med et af disse vil du med garanti ryge ekstra meget de første par dage, fordi du simpelthen ikke kan lade være med at beundre dit nye mundstykke. Blandt vores sortiment finder du både silikone- og metalmundstykker, og disse i en masse forskellige farver og former. Fælles for dem alle er, at de passer på næsten alle e-cigaretternes clearomizere/tanke, og du kan derfor frit vælge mellem hele sortimentet. Blandt motiver er både dødningehoveder, slanger og 360 graders roterbare mundstykker, og alle i en super kvalitet.

Nemt og enkelt 

Mundstykkerne er utrolig nemme at påmontere, og det kræver intet værktøj. Du skal blot skrue dit gamle mundstykke af, og skrue det nye på den clearomizer, og så er du kørende igen. Det kan være en god idé at skulle mundstykket før monteringen, så du er fri for eventuelle bakterier, og særligt første gang du tager det i brug. Men derefter kræver det næsten ingen vedligeholdelse, og du kan få den maksimale glæde ud af dit nye mundstykke.