Chat with us, powered by LiveChat
Vi oplever i øjeblikket tekniske problemer med udsendelse af mails herunder ordrebekræftelse, vi arbejder på at løse problemet. Vi beklager!

Sundbygaard | Blå Fugl | 50 VG | Krydret

29,00 kr
På lager
Totalbeløb
Hurtig levering
Fri fragt over 350
30 dages fuld returret

En del dampere har tidligere været rygere. Nogle af disse har været tilhængere af mentolcigaretter og savner måske smagen fra dengang. Med Blå Fugl får du en væske, der giver smag af stærk mentol og lakrids. Dermed er denne E-væske oplagt til dig, der holder af mentolsmagen.

Læs mere
Krydret
Sundbygaard
50/50

Ingredienser

Varenummer: DK1001769
  •  

Beskrivelse

En del dampere har tidligere været rygere. Nogle af disse har været tilhængere af mentolcigaretter og savner måske smagen fra dengang. Med Blå Fugl får du en væske, der giver smag af stærk mentol og lakrids. Dermed er denne E-væske oplagt til dig, der holder af mentolsmagen. Som med normale mentolcigaretter passer denne E-væske til alle anledninger. Derfor kan du bruge væsken til både hverdag og fest og til alle fire årstider. Det giver væsken en utrolig alsidighed. Væsken indeholder 50% PG (Propylen Glykol) og 50% VG (Vegetabilsk Glycerin), som er et blandingsforhold, der kan bruges til alle dampere - nye såvel som erfarne. Det spiller derfor ingen rolle, om du er tilhænger af coils med høje eller lave oHm. Også på den front kan Blå Fugl bruges af alle. Har du spørgsmål til E-væsken, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi svarer gerne på dine tvivlsspørgsmål. Hvis du vil have det mest optimale ud af din E-væske, bør den opbevares et tørt, mørkt og lettere køligt sted som f.eks. et skab. Her kan E-væsken også gemmes væk fra børn og dyr, da den altid skal opbevares et sikkert sted.

Billede
50%
50%
10ml/10ml
50%
50%
10ml
10ml