Hurtig levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Sony

Sony

Sony er en anden global elektronik mastodont, som har opdaget et spirende marked indenfor E-cigaretter og dets bestanddele. Selskabet er endnu et asiatisk et af slagsen, denne gang japansk, der blev grundlagt i 1946 af Masaru Ibuka. Daværende Tokyo Tsushin Kogyo, havde dengang en kapital på 530 dollars og 8 medarbejdere, men det har i dag udviklet sig til navnet Sony og alt, hvad dets globale renomme indebærer. Man bliver ikke stor af ingenting, og Sony har brugt mange år på at etablere sig i verdenseliten blandt elektronik udbydere ved kontinuerligt at levere høj kvalitet til respektable priser bl.a. sony vtc 6 batterier og derfor er vi hos Elekcig naturligvis stolte over at kunne samarbejde med udbydere af de proportioner.

Total 4 produkter

Total 4 produkter

Total 4 produkter

Total 4 produkter

Sony Corporation, bedre kendt som Sony, er et japansk multinationalt selskab med hovedsæde i Kōnan Minato, Tokyo, Japan. Sony Corporations forretning omfatter blandt andet forbrugerelektronik, professionel elektronik, underholdning, spil og finansielle tjenesteydelser. Virksomheden er en af de førende producenter inden for elektronik til forbrugere og professionelle markeder. I 2016 blev Sony rangeret som nr. 116 på Fortune Global 500-listen. 

Kraftig kvalitet til favorable priser 

Sony er kendt for at levere kvalitet, når det gælder elektronik, og det er ikke en undtagelse i deres produktioner af E-cigaret batterier. Ofte ser man, at batterier med mange amperer til eksempelvis Sub-Ohm dampning har en begrænset levetid, men Sony tilbyder lang levetid samt hele 30 amperer til under 100 kroner, skulle du mangle et kraftfuldt batteri til en overkommelig pris. Når man bruger så kraftige enheder, skal man selvfølgelig passe på, men Sony giver alle disse batterier deres ”Sony safe chemistry” label, hvilket er deres personlige garanti på, at det fungerer, som det skal. Udover de 30 amperer så har batterierne høj mAh, hvilket kort forklaret betyder, at batteriet holder længere uden opladning. Sony er en af de eneste leverandører, der kan tilbyde så meget energi samtidig med, at det kan holde sig så længe. Husk dog på, som ved alle andre batterier, at man aldrig skal køre batteriet helt dødt, før man vælger at genoplade det. Venter man til, det er helt dødt, kan man forkorte levetiden, og så skal man pludselig ud at have et nyt batteri, fordi man ikke passede ordentligt på det. Sony er for dig, der er kvalitetsbevidst, men samtidig ikke ønsker at bruge for mange penge på det. Du ved, hvad du får hos Sony.