Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

SMOK | TFV8 Baby Beast | 2ml

199,00 kr
På lager
Subtotal
Dag-til-dag levering
Fri fragt over 350
5 stjerner på Trustpilot

SMOK TFV8 Baby Beast tank er en mindre udgave af TFV8 Cloud Beast. 2 ml tanken så den overholder TPD reglementet, og med en enorm række af coils til gør TFV8 Baby Beast til et perfekt alternativ.

Du får påfyldning fra toppen og et justerbart airflow i bunden. SMOK har re-designet airflowet så TFV8 Baby Beast kan trække enorme skyer på trods af sin kompakte størrelse.

Læs mere
Læs fuld beskrivelse
510
SMOK
2
1

Teknisk specifikation

SKU: EF1773

Beskrivelse

Med SMOK TFV8 Baby Beast får du en kompakt og potent tank!

SMOK, som er verdenskendte for sine sub-ohm tanke og kæmpe sortiment af coils har skaleret deres bestseller, TFV8 Cloud Beast, ned til en størrelse der overholder EU TPD reglernes 2 ml. grænse. TFV8 Baby Beast tanken bruger sine egne coils som er lavet specielt til det mere kompakte design men fortsat formår at leverer skyer og smag.

SMOK TFV8 Baby Beast kommer i 2 farver, sort og sølv, med børnesikker topfyldning. Du fylder nemt e-væske på tanken ved at trykke på knappen øverst og glide toppen til siden. 

er du bekymret for om der kan komme nok luft ind til din sub-ohm damp? Frygt ej! SMOK har lavet lufthuller der kan trække alle deres coils og styrke du måtte smide efter TFV8 Baby Beast tanken.

 

I pakken:

1x SMOK TFV8 Baby Beast 2 ml tank

1x SMOK V8 baby-Q2 dual core 0.4 ohm (præinstalleret)

1x SMOK V8 baby-T8 Octuple core 0.15 ohm

1x Manual

1x Garantibevis

Billede

Produktanmeldelser