Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Smok | R-kiss | Kit | 200w

Ikke på lager

R-Kiss kittet fra Smok er det mindste og mest kompakte 200W dual 18650 mod på markedet. Det er proppet med funktioner, og hvis du benytter vv/ww funktionen får du for alvor det meste ud af den. R-kiss kommer som standard med den anmelder roste TFV-Mini V2 tank som benytter sig af A1 og A2 coils.

Hvis du er gedign damper eller cloud chaser, vil du elske R-kiss til dit daglige brug.

Læs mere
Læs fuld beskrivelse
Batterier er ikke inkluderet
SMOK
2

Teknisk specifikation

SKU: DK1428

Beskrivelse

R-Kiss fra SMOK er bygget ud fra princippet Keep It Simple Stupid. Netop derfor har SMOK sørget for at give dig en skærm med al den information du har brug for - du kan ovenikøbet få 4 forskellige farve-skemaer at vælge.

R-Kiss er en af de letteste dual 18650 mods på markedet med en kampvægt på kun 120 gr (uden batterier). Det aggressive design viser den vil fremad og det er en ulv i fåreklæder. Tag ikke fejl, R-kiss og TFV-mini v2 vil fremad, og du skal holde godt fast!

 

Funktioner:

SMOK R-kiss kommer spækket med spændende funktioner som du kan vælge at bruge, eller benytte standard indstillingerne som SMOK R-Kiss selv indstiller efter den coil du har monteret i din TFV-mini V2 tank.

Med enorme 200w kan du bruge de tykkeste væsker såsom 70VG. Se hele vores store sortiment af VG væsker her

 

Tank:

TFV tanken er i sig selv imponerende. Men SMOK har formået at få komprimeret TFV ned i en mini udgave OG gøre den endnu bedre i V2 versionen. Du får det samme velkendte anti-lækage system som du kender fra TFV8 V2 tanken, men også et forbedret airflow der sammen med de medfølgende A1 og A2 coils leverer topkvalitets damp og smagsoplevelser.

 

Batteri:
R-kiss kommer uden batteri, og den bruger 2x 18650 batterier. Vi anbefaler du bruger Sony VTC5A i R-kiss - men prøv dig eventuelt frem til hvad der passer dit behov.

 

Vi anbefaler altid du oplader dine 18650 batterier i en ekstern lader

 

Kittet indeholder:

1x SMOK R-Kiss mod

1x SMOK TFV-Mini V2 tank

1x SMOK A1 coil (præinstalleret)

1x SMOK A2 coil

1x Laderkabel

1x brugeranvisning

1x garantibevis

Billede
Batterier er ikke inkluderet

Produktanmeldelser