Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

E cigaret butik i Slagelse

Nøjagtig lige så populært som det er at dampe i mange andre byer, så er det også populært at dampe i Slagelse. Bor du i eller omkring Slagelse, så kan du hos Elekcig.dk finde et stort udvalg af e-cigaretter, e-væsker og meget andet, hvis du skal i gang med at dampe.

 

Køb din nye e-cigaret online hos Elekcig

Her hos Elekcig finder du alt, hvad du skal bruge for at få en god dampoplevelse. Vi har et bredt udvalg af e-cigaretter, men også alt det andet du har brug for, når du skal i gang med at dampe. I vores store udvalg finder du derfor et bredt udvalg af batterier, mods og e-væsker, som alle hver især er vigtige elementer for at få en god dampoplevelse. 

 

Er du ny i dampverdenen, så kan det måske også godt være en smule uoverskueligt at finde frem til de produkter, der er gode til dig. Præcis derfor sidder vores dygtige personale altid klar bag skærmen for at guide og hjælpe dig godt på vej. 

 

For selvom vi ikke har en stor fysisk butik midt i Slagelse, så kan du stadig forvente at få en god og kyndig vejledning, her hos os. 

 

E-cigaretter i høj kvalitet

I daglig tale kaldes en e-cigaret også for en elektronisk cigaret, og er en helt ny måde at ryge på. Den store forskel der er i at ryge en almindelig cigaret, og en af de populære e-cigaretter Slagelse er, at den elektroniske cigaret ikke laver røg, men i stedet udskiller damp, som du til og med selv kan justere mængden af. 

 

Vælger du at dampe på en e-cigaret, kan du helt selv bestemme, hvad det er, din e-cigaret skal indeholde. Det betyder helt enkelt, at du selv kan bestemme, om du vil dampe med nikotin eller ej. Det betyder også, at du selv kan bestemme, hvilken en smag og duft e-cigaretten skal have, samt hvor meget damp du ønsker, at cigaretten skal give dig. 

 

Af smag og duft kan du vælge imellem flere forskellige slags. For eksempel frugtsmag, en klassisk tobakssmag, mentol eller en af de mange andre spændende varianter som for eksempel pandekagesmag.

 

Lav din helt egen smag med shortfills

Er du en af dem, som efterhånden har prøvet de forskellige varianter af e-væsker Slagelse, så er turen måske kommet til at prøve at lave din egen smagsvariant. Ved at bruge shortfills kan du selv blande dine helt egne e-væsker og dermed din helt egen personlige favoritsmag.

 

Ved at bruge shortfills vil du samtidig også spare penge, fordi det er muligt at blande nogle store portioner, som du kan gemme, hvis bare de står på et koldt og mørkt sted.

 

Uanset om du er helt ny og grøn, hvad angår e-cigaretter og alt hvad der hører til, så kan du forvente at få en altid god og kyndig vejledning, hvis du handler her hos Elekcig Slagelse. Vi har dag-til-dag levering og det betyder, at du hurtigt kan forvente at få din nye e-cigaret, hvis du handler online her hos os.