20% på alle Nikotin Poser > Shop nu

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Samsung

Samsung

Samsung er suverænt et af de største globale brands, der har fået øjnene op for E-cigaret markedet, og grunden til at man i første omgang opnår status som et globalt brand, er fordi kvaliteten af ens produkter er enormt høj. Samsungs historie går helt tilbage til 1938, hvor man faktisk startede med salg og eksport af fisk og grønt, men som tiden har vist kunne firmaets succes ikke blot begrænse sig til det marked. Virksomheden er bygget på integritet og et stramt etisk regelsæt, der sikrer en støt voksende tillid mellem firma, samarbejdspartnere og kunder, så alle ved, hvad de lige præcis får – uden dette bliver firmaer næppe så respekterede som Samsung.

Total 2 produkter

Total 2 produkter

Total 2 produkter

Total 2 produkter

Kvalitet, der holder i længden!

I og med at konceptet E-cigaretter stadig er relativt nyt, er man i et firma af Samsungs størrelse nødt til at bevæge sig ind på området stille og roligt, fordi der er meget ny information der skal indsamles for at kunne levere det bedste produkt. Det har det sydkoreanske firma valgt at gøre ved at producere samsung inr batterier, der ikke blot består af den velkendte Samsung Kvalitet, men som også giver en enorm batterikapacitet, hvilket betyder, at det kan holde meget længe, før det har brug for ny opladning. Forkortelsen mAh står for milliampere, og jo højere mAh, jo mere kan batteriet trække. Til sammenligning findes der også batterier med 650 mAh, og det giver en nogenlunde indikator for, hvor langtidsholdbare disse batterier fra Samsung er. Samsung tilbyder altså den sædvanlige høje kvalitet, som man kender fra firmaets andre elektroniske enheder, til en ganske overkommelig pris. Leder du efter batterier, som holder i længden og ikke behøver så meget pasning og pleje, er stabile Samsung et godt bud på din batterileverandør. Med en levetid på over 2600 mAh bliver genopladning knapt nok en del af din E-cigaret oplevelse modsat mange andre mærker.

Opmærksom på batterispecifikationer

Når det kommer til batterier, er det ikke ligegyldigt hvilket batteri du vælger i din e-cigaret mod. Der findes et hav af forskellige mods der er mere eller mindre kraftige. For at undgå ulykker må vi på det kraftigste opfordre dig til at sætte dig ordentligt ind i det, før du kaster dig ud i kraftigt udstyr.