Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

E cigaret butik i Rødovre

At ryge en e-cigaret Rødovre er ikke ensbetydende med, at det er smart eller at det er for at være med på den sidste nye modedille. For de populære e-cigaretter med forskellig smag og duft kan meget mere end det. De er nemlig langt sundere, end hvis du vælger at ryge de skadelige cigaretter med nikotin. 

Er du på udkig efter et godt sted at handle de populære e-cigaretter i Rødovre, og leder du endda også efter et sted, hvor personalet kan råde og vejlede dig i de mange forskellige varianter? Ja så er du landet det helt rigtige sted – nemlig her hos Elekcig.

Hvorfor er de smarte e-cigaretter på populære?

Der kan være mange gode grunde til at begynde at dampe, og måske er det nok også grunden til, at de efterhånden er blevet et meget populært produkt i Rødovre. 

 

En e-cigaret findes nemlig både med og uden nikotin, og det er derfor blot op til dig at vælge, hvordan du har lyst til at dampe. Nogle vælger at dampe på e-cigaretter i forbindelse med et rygestop netop fordi, at det er muligt selv at justere mængden af nikotin i cigaretten. 

 

Til at dampe hører det også med, at du ikke længere behøver at lugte af cigaretrøg. Ej heller skal dine omgivelser udsættes for den skadelige nikotinrøg. Nikotinen er som bekendt kræftfremkaldende grundet de skadelige stoffer såsom benzen, formaldehyd og vinylklorid. 

 

En anden grund er, at e-cigaretter findes i mange forskellige og spændende varianter. Blandt andet granatæble, ananas, fersken og forfriskende hyldeblomst. Det giver en helt anden og spændende måde at dampe på. Vil du gerne prøve at eksperimentere lidt med at dampe, kan du vælge selv at blande ved hjælp af de såkaldte shortfills. På den måde kan du blande din helt egen og personlige e-væske. 

 

En shortfill er som udgangspunkt en nikotinfri væske, som du selv skal blande op. I en shortfill kan du blande forskellige smage sammen i store mængder. Så store at det også er muligt at gemme dem og på den måde spare penge ved at lave det hele selv. 

 

Køb din elektroniske cigaret online hos Elekcig.dk

Uanset om du leder efter en e-cigaret i Rødovre fra mærket Hangsen, Eleaf eller JoyeTech, så er du landet det helt rigtige sted. Her hos Elekcig.dk finder du nemlig et stort udvalg af e-cigaretter fra de mærker, og det betyder også, at de findes i et væld af skønne farver såsom blandt andet pink, coboltblå, guld og mange flere. 

 

For selvom vi kun findes online i Rødovre, så kan du være sikker på altid at blive hjulpet godt på vej her hos os. Vores dygtige personale har en stor viden om e-cigaretter, og står derfor altid til rådighed for at besvare dine spørgsmål omkring ecigaretter, både hvis du er nybegynder, men også hvis du er en garvet damper.