Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

E cigaret i Ringsted

Har du som så mange andre også fået øjnene op for de smarte e-cigaretter? Leder du på samme tid efter at sted, der sælger de populære cigaretter i Ringsted, så er du havnet det helt rigtige sted. 

 

Her hos Elekcig.dk fører vi et bredt udvalg af de populære elektroniske cigaretter. Det gælder også alt det andet, som du skal bruge for at få en god dampoplevelse. Det betyder, at vi udover at have et stort udvalg af e-cigaretter fra alle de kendte og største mærker, også har forskellige e-væsker, coils og batterier, og som alle sammen er lige vigtige dele for at få en god dampoplevelse Ringsted. 

Stort udvalg af e-cigaretter i Ringsted

En e-cigaret kaldes også for en elektronisk cigaret, og er en helt ny måde at ryge på. Forskellen mellem de forskellige slags cigaretter er, at du med en elektronisk cigaret inhalerer damp i stedet for den farlige cigaretrøg, som du gør via en cigaret med rigtig tobak. 

 

Der kan være mange grunde til at begynde at dampe. Det kan være, du begynder at dampe i forbindelse med et rygestop. Her kan de smarte e-cigaretter være et rigtigt godt springbræt til at blive røgfri. For modsat en almindelig cigaret kan du med de smarte elektroniske cigaretter helt selv styre, hvordan du gerne vil ryge. 

 

Det betyder helt enkelt, at du kan ryge en e-cigaret helt uden nikotin, men det betyder også, at  du har mulighed for lige så stille at trappe ud af et stort nikotinforbrug. For med en elektronisk cigaret bestemmer du helt selv. Det gælder også for smagen, og her har vi et væld af forskellige smagsvarianter. Alt lige fra tropisk frugt såsom fersken, jordbær og mango, til mentol, tobak og lakrids.

 

Fordele ved at dampe på en e-cigaret

Der er mange fordele ved at begynde at dampe på en e-cigaret i Ringsted. Den ene er, at det er billigere end at ryge almindelige cigaretter. Det andet er, at det også er sundere. Du undgår nemlig de over 7000 skadelige stoffer såsom benzen, acetylen, aceton og pyrrol, som der findes i den skadelige røg. 

 

Vælger du i stedet at dampe på en e-cigaret, kan du helt selv bestemme indholdet, og om indholdet skal bestå af nikotin eller ej. Det samme gælder selvfølgelig smagen. 

 

Hvis du har mod på at eksperimenter en smule med de forskellige smage, kan du ved hjælp af shortfills selv blande dine egne e-væsker og på den måde lave dine helt egne personlige e-væsker til din e-cigaret Ringsted.

 

Køb din e-cigaret online i Ringsted

Vi har ikke en fysisk butik i Ringsted, men det betyder ikke, at du ikke kan købe en e-cigaret Ringsted. For den eneste forskel er, at vi bare findes online. Vores dygtige personale har en stor viden om vores produkter, og står derfor altid klar til at guide dig rundt i den store e-cigaret jungle. 

 

Hos os kan du også forvente en hurtig levering. Vi har nemlig dag-til-dag levering, så du behøver derfor ikke at vente længe, før du kan modtage din bestilling. 

 

Vil du vide mere angående vores store udvalg af e-cigaretter i Ringsted, og høre om de mange muligheder der er? Så kontakt vores dygtige personale, så guider de dig med glæde igennem vores store sortiment.