Hurtig levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Om Elekcig

Vi tilbyder en bred vifte af mærker i kategorien E-cigaretter. Her finder du E-cigaretter fra de større producenter som Eleaf, Joyetech og Vaporesso. Vi har også et af Skandinaviens største udvalg af E-væske.

Vores vision
At blive den mest pålidelige og største forhandler af sundere alternativer på tobaksmarkedet i Europa.
Vores mål
At være den virksomhed, der kan tilbyde det højeste niveau af kundekontakt, den bedste service samt det største udvalg af produkter i branchen.
Vores historie
Elekcig.dk online butik, der sælger E-cigaretter, E-væske og tilbehør i høj kvalitet. Webshoppen åbnede 12. December 2012. For os er det meget vigtigt, at vores kunder har nem adgang til support, hvorfor vi stræber efter online tilgængelighed efter kundens behov. Vi er klar til at svare på chatten, som du finder i højre hjørne. At handle på Elekcig.dk er et kvalitetsmærke i sig selv. Alle vores medarbejdere har et godt kendskab til de produkter, vi sælger, og vi behandler alle lige - hvad enten du bare vil have hjælp til at vælge E-væske, væskebeholder eller gerne vide mere om de avancerede E-cigaretter. Elekcig.dk er grundlagt af tidligere rygere, som selv brugte E-cigaretter til at lægge cigaretterne på hylden. Derfor har vi ingen tvivl om, at e-cigaretter har en positiv indvirkning på kroppen sammenlignet med de sædvanlige skadelige cigaretter. Hvis du er mere nysgerrig efter E-cigaretter, kan du læse mere om dem her. Vi på Elekcig.dk bestræber os løbende på at forbedre vores produkter, derfor er vi altid fra starten af selve produktionen, så vi kan være sikre på, at du som kunder altid får den bedste kvalitet. Vi er stolte af at sige, at vores udvalg af e-cigaretter er blandt de bedst sælgende i verden. Alle vores produkter er af højeste kvalitet og er CE-mærket.
Stort sortiment giver kundetilfredshed
Vi forhandler en række forskellige mærker. Vi tilbyder e-cigaretter fra større producenter som Eleaf, Kangertech, Joyetech og Innokin. Vi ønsker også at tilbyde et bredt udvalg, når det kommer til E-væske. Verdens største E-væske producent, Hangsen, findes i 20 forskellige smagsvarianter. Derudover har vi E-væsker fra den tyske Avoria og de amerikanske klassikere fra HALO. I mellemtiden har vi også udvidet vores sortiment til at omfatte de populære franske delikatesser fra Liquideo og Xbud. Udover E-Juicer har vi også et stort udvalg af Shortfills, Aromaer, Baser og Nikotinbaser. På Elekcig.dk finder du et fremragende udvalg af e-cigaretter og tilhørende kategorier. Vi har altid et bredt udvalg, så du som oftest kan handle alt du behøver ét sted. Derudover tilbyder vi også stærke priser, god levering og en fantastisk samlet oplevelse. Hvis du har forslag eller spørgsmål, skal du bare kontakte os.
Professionel kundeservice
På Elekcig.dk prioriterer vi vores kunder højt, og de har derfor let adgang til support. Vi eronline det meste af dagen, så du kan kontakte os via chatten ned til højre på hjemmesiden. Du kan også sende en mail til [email protected] og vi kontakter dig så hurtigt som muligt. Hvis dit spørgsmål handler om en bestemt ordre, bedes du venligst vedlægge ordrenummer. Har du brug for hjælp hurtigt - kontakt os! Vores kundeservice er altid glad for at hjælpe. Vi besvarer din skriftlige anmodning inden for 24 timer (hverdage).
E-Cigaretter til alle brugere

Elekcig har et stort udvalg af e-cigaretter fra hele verden.