Hurtig levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Ny til E-cigaretter?

At skifte fra cigaretter til en vape kan virke skræmmende. Men vi vil gerne simplificere processen for dig. Derfor har vi forberedt en guide til dig så du kommer godt i gang.

Hvorfor du bør skifte til vape?

Virkelige historier fra virkelige mennesker:

"Jeg røg i over 30 år. Jeg antog at jeg ville dø af rygning. Især fordi der ikke var nogen nedtrapnings-metoder som havde virket for mig på det tidspunkt. For et par år siden var jeg i stand til at stoppe med at ryge, næsten ved et uheld, ved at bruge en vapeenhed som mine forældre havde tvunget mig til at købe. Jeg har ikke røget en eneste cigaret siden og jeg kan holde mig til andre smagsvarianter i stedet tobakken for at holde mig fra den."

- Shawn

"Jeg prøvede alt, lige fra plastre, tyggegummi, chew, stort set alting. Da vaping kom ud, var jeg i tvivl, men jeg tænkte at hvis jeg stadigvæk kan få nikotin uden faktisk at ryge, så ville jeg give det et forsøg. Vaping virkede. Jeg startede med 24mg, og så en måned senere gik jeg over til 18mg, en måned efter dét svandt det ind til 12, nu er jeg nede på 6mg og jeg er helt stabil. Jeg har tænkt mig at blive ved 6 indtil alt min væske er væk og så gå over til 3mg, så til lavere end det indtil jeg rammer 0mg. Intet andet i verden ville nogensinde have fået mig til at droppe cigaretterne bortset fra vaping og det har været en gave fra gud. Så tak Gud for vapes, det har bogstaveligt talt reddet mit liv."

- Perm

"Jeg røg i 34 år. Jeg led af kronisk bronkitis, astma, og de tidlige symptomer på COPD. Jeg prøvede nikotintyggegummi og plastre, rådgivning og så videre, men der var intet på længere sigt der holdte mig fra at ryge. Da jeg så endelige prøvede vaping, så virkede det! Efter nogle måneder hvor jeg vapede forsvandt alle mine åndedrætsproblemer. Vaping reddede mit liv fra de skadelige følger af rygning. Hver eneste voksen fortjener adgang til sikrere alternativer end til rygning, vaping især."

- Liana

Flere testamenter fra folk der har skiftet over til vaping: https://casaa.org/_testimonials/

Hvilken e-cig er den bedste til dig

Selvom vapeenheder kommer i alle former og størrelser kan de normalt opdeles til følgende:

Cig-A-Likes

Disse var i blandt de allerførste e-cigaretter. Cig-a-like enhederne var et forsøg på at emulere følelsen, udseendet og den fysiske handling at ryge en regular cigaret.

Pod system

Til alle folk som gerne vil have noget meget kompakt og anstrengelsesfrit. En større majoritet af podsystemer kommer med et forudfyldt e-væskekartotek, så der er ingen problemer med at fylde tanken eller udskiftning af coils.

Mund til Lunge

Det bedst-anbefalede valg til dem der prøver at skifte til vaping. Simple enheder der tilbyder en komparativ oplevelse med en konventionel cigaret (her ved at suge damp ind i munden og så ned i lungerne) som er helt perfekt til højere nikotinstyrker.

Sub-ohm

Valget til folk som gerne vil have mere styrke, smag og dampskyer. 

Disse enheder er større og med justérbare indstillinger og er rettet mod de mere erfarne vapere.

Så hvor starter jeg?

1. Vælg din E-cig

Selvom der er mange forskellige e-cigaret muligheder, synes vi det bedste sted at starte er med et såkaldt starter kit. Disse kits plejer at komme med alle de komponenter du skal bruge for at komme i gang og kræver meget lidt montering eller tidligere erfaring med vaping. De her startpakker har som regel et "pen"-agtigt udseende og bruger en tank til at holde e-væsken før den fordampes.

2. Vælg en e-væske smag

Vi har et enormt udvalg af e-væsker - fra tobak til frugt, mentol til dessert og alt imellem, som giver rig mulighed for at prøve og nyde nye oplevelser til vapere.

3. Vælg en styrke

Det niveau af nikotinstyrke du behøver et generelt baseret på dit tidligere cigaretforbrug og kan gradvist reduceres som din trang falder. Ud fra en overfladisk guide kunne man sige, at nogen der ryger 5-10 cigaretter om dagen ville have brug for 6mg nikotin e-væske, 10-15 om dagen har brug for 12mg, 20+ cigaretter om dagen har brug for 18mg.

Forstå E-cigaret kits

E-cigaretter kommer i alle former og størrelser. De falder i det hele taget ind under to kategorier: Mund-til-Lunge eller Sub-Ohm.

Mund-til-Lunge or Sub-Ohm.

Forstå E-Væsker

Jo højere kvaliteten af en e-væske er, desto højere er vaping-oplevelsen. Elekcig tilbyder e-væsker fra mærker som bruger højkvalitets og ingredienser hentet fra pålidelige kilder.

Majoriteten af e-væsker indeholder blot fire hovedingredienter: propylenglykol, vegetabilsk glycerin, smagsaromaer og nikotin (valgfrit).

PG

Propylenglykol - et kunstigt blandemiddel der bruges i mange fødevarer og lægemidler såsom salver, hudcremer, makeup og astma inhalatorer.

Propylenglykol er ikke giftigt og sikkert til menneskelig indtagelse. PG er lugtfri og når det mikses med nikotin, giver det et simuleret halskrads. Hvis du leder efter en stærkere smag og et hårdere halskrads fra nikotinen, så er en højere PG baseret e-væske anbefalet.

VG

Vegetabilsk glycerin - en afledning af vegetabilsk olie, også anerkendt som et sikkert stof til indtagelse. Det bruges til at tykne konsistensen i e-væsker, som derved skaber de tykkere dampskyer som man associerer med sub-ohm vaping.

Vegetabilsk glycerin (VG) er et naturligt blandingsmiddel som kontrollerer mængden af dampproduktion inde i selve e-væsken. Det anses som en sikker substans at indtage og bruges i almindelige fødevarer såsom bagværk, kornsorter, oste og processeret grøntsager.

En hjælpsom guide til at bestemme dig

Gør de mange e-væske valg og e-cig kits dig lidt forvirret? Helt okay!

Her er 4 situationer som kan hjælpe dig til at finde ud af hvilken kategori du hører til:

Tom vil gerne skifte fra et stort cigaretforbrug (~20 cigaretter om dagen) til vaping. Det bedste valg for ham er en e-væske med et højere indhold af PG end VG og et starter kit såsom JoyeTech eGo AIO.

Kasper kan godt lide stærke, frugtagtige smage og store skyer. Det bedste valg for ham er en e-væske med en højere VG e-væske og en mere kraftfuld e-cigarette såsom Eleaf iJust 3, eller hvilken som helst Mod Box.

Caroline er ikke sikker på hvilken e-væske hun skal vælge. Et lige forhold mellem 50% VG og 50% PG i en e-juice er her det bedste valg som i øvrigt passer til alle typer e-cigaret kits.

Henrik er skiftet fra at ryge til at vape og vil gerne have et bedre nikotin hit.  Det bedste valg for ham er et Pod Kit eller et Starter Kit sammen med Nikotin Salts.

Hvor meget nikotin i min e-juice vælger jeg?

Hjælp og tips

At stoppe med at ryge er ikke nogen nem opgave, så vi vil gerne dele nogle tips med dig på din rejse imod en røgfri fremtid.

1. Find dit online fællesskab.Du behøver ikke at gøre det alene - meld dig ind i grupper på Facebook med andre som er på den samme rejse!

2. NHS Quit Smoking App.Udviklet til dem som gerne vil stoppe med at ryge, NHS Quit Smoking App er et program over 28 dage som giver dig praktisk støtte, opmuntring og skræddersyet klinisk rådgivning i din håndflade.

Lille Rygestopspakke

199.00 kr

En rygestopspakke er en perfekt løsning til dig, der er ny til dampning og ønsker en simpel løsning, som gør det nemt at komme i gang med at kvitte cigaretterne. I denne lille rygestopspakke medfølger e-cigaretten Joyetech eGo AIO - en model der er kendt for en ekstrem høj brugervenlighed.

Derudover medfølger der én valgfri e-juice. Hvis du ønsker en smagsoplevelse der er nærmest en almindelig e-cigaret anbefaler vi PR-Tobak.