20% på alle Nikotin Poser > Shop nu

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Nasty Juice

Nasty Juice

Nasty Juice E Liquid er et malaysisk mærke, som har opnået stor international anerkendelse for deres shortfills og aroma. Dette bevidnes bl.a. af en lang rækker priser samt mange loyale kunder der elsker Nasty Juice's fantastiske smagsvarianter. Se vores udvalg af Nasty Juice shortfills her.

Total 7 produkter

Total 7 produkter

Total 7 produkter

Total 7 produkter

Nasty juice blev lanceret tilbage i december 2014, og kommer fra Malaysia. Nasty Juice er en af de nye spillere på markedet. På kort tid blev de et stort navn i hjemlandet, hvor de efterfølgende har vundet international anerkendelse for deres lækre e-væsker. 

 

Nasty Juice - Lavet med kærlighed 

Nasty Juice har gjort målet klart, og det er at blive de bedste på markedet for e-juice med frugtsmag og derigennem hele tiden udfordre markedets status. Man må derfor ikke lægge for meget i brandets navn, da vi har at gøre med mennesker som brænder for at skabe de mest saftige, søde og autentiske frugt e-væsker på markedet. Derfor har vi hos elekcig.dk samlet de bedste smage fra Nasty Juice, og dermed er der noget for enhver smag, når det gælder Nasty Juice smagsvarianter. 

Hos Nasty Juice går de meget op i, at det er mennesker med følelser der står for produktionen, så man kan derfor være sikker på, at alt der kommer ud på markedet får den nødvendige og fortjente kærlighed, som netop er dét der giver den helt store smags- og kvalitetsmæssige forskel. De fleste væsker fra Nasty Juices indeholder en frisk, kølende effekt, som giver en dejligt fornemmelse, når den dampes.

 

Få en eksklusiv damp oplevelse

Den farverige og flotte indpakning er en fryd for øjet, hvorfor du vil opleve en helt ekstraordinær smagsoplevelse, som giver dig en fuldstændig eksklusiv følelse, når du damper Nasty Juice. Dette er noget enhver damper - ny som erfaren damper - bør opleve. Hvis du vil have følelsen af luksus, guf for øjnene og damptungen, men samtidig opleve en fremragende duft, så kan vi hos elekcig.dk anbefales Nasty Juice.  Hvem er Nasty Juice? 

Nasty Juice er kendt for altid, at sætte kunden først. Dette er en konsekvent forpligtelse til deres politik om at forsyne kunden med den bedst mulige kvalitet på markedet. Nasty Juice er grundlagt af Pak Din og hans partner Mr. Loque, som har base i Tampin I Malaysia. De startede ud med i 2015, at sætte et mål om at lave en global forretning. Herefter tog det fart og Nasty Juices popularitet fortsatte med at vokse eksponentielt i USA, Polen, UAE, Pris og Birmingham. Deres ikonografi var defineret af deres udsøgte aluminiumsflasker, som havde en super lækker emballage. 

Nasty Juice vil hele tiden være opdateret med de nuværende trends og designs i takt med at dampindustrien vokser hurtigere og hurtigere. Nasty Juices e-juice har været hyppigt brugt blandt begyndere samt selv den mest garvede damper. Nasty Juice har væsentlig indflydelse på damp industrien i dag, og forsøger at føre deres kultur og bæredygtige livsstil ud i verden - samtidig med at de fortsat vil vokse, og blive et mere og mere velkendt navn i Malaysia og internationalt.