Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

E cigaret butik i Nakskov

Har du også lagt mærke til den nye dille, som efterhånden har bredt sig rundt om i landet, og derfor også kommet til Nakskov? Nemlig de smarte e-cigaretter som findes i et væld af farver og med forskellige smage og dufte. 

E-cigaretter i høj kvalitet

E-cigaretter kaldes også for elektroniske cigaretter, og er den nye og smarte cigaret, som i stedet for at indeholde nikotin og skadelige stoffer indeholder e-væske, som bliver til damp. I modsætning til de almindelige cigaretter findes e-cigaretter i et væld af forskellige farver. Lige fra en klassisk sort variant til de mere farvestrålende ecigaretter såsom pink og guld. 

 

Det som adskiller e-cigaretterne fra de almindelige cigaretter, er, at det blandt andet er muligt at vælge nikotinen helt fra. Det vil sige, at du både kan dampe med og uden nikotin, det er op til dig. Er du ryger og har du længe gået med et ønske om at lægge smøgerne på hylden, så kan de smarte e-cigaretter også bruges som et godt redskab til at blive røgfri Nakskov.

 

Det er nemlig muligt selv at styre indholdet af nikotin i den enkelte cigaret. Og derfor er det også muligt langsomt at trappe ned i nikotinindholdet for til sidst at blive uafhængig af den vanedannende nikotin. 

 

Stort udvalg af e-cigaretter hos Elekcig

Mangler du et sted at handle, når det drejer sig om de smarte e-cigaretter i Nakskov? Så er Elekcig.dk værd at se nærmere på. 

 

Vi har et stort udvalg af e-cigaretter, både når det handler om smag og duft, men også når det handler om at blande dine helt egne e-væsker. Du kan for eksempel vælge en meget almindelig variant, som minder om den almindelige cigaret med hensyn til duft og smag ved at vælge en e-væske med tobak. Men du kan også vælge mellem et væld af forskellige smagsvarianter med frugt for eksempel æble, mango, kirsebær og mange flere. 

 

Vil du til gengæld gerne prøve at lave dine egne e-væsker, kan du gøre det ved at blande væsker ved hjælp af shortfills. Shortfills er en nikotinfri smagsvæske, som du blander med en basevæske eller en nikotinbase. I en shortfill er det muligt selv at styre indholdet af nikotin, og derfor hvor stærk du ønsker, at væsken skal være. Køb din nye e-cigaret online hos Elekcig

Er du i tvivl om, hvor du kan finde et stort udvalg af e-cigaretter i høj kvalitet i Nakskov? Så fortvivl ej. For her hos Elekcig.dk Nakskov finder du et bredt udvalg af forskellige slags. 

 

Skulle du have spørgsmål, eller er du i tvivl om, hvordan du finder frem til de helt rigtige produkter, så sidder vores dygtige personale altid klar ved tasterne for at guide dig godt på vej. For selvom vi ikke er en fysisk butik midt i Nakskov, så kan du altid forvente at få en god og hjælpsom vejledning fra vores dygtige personale - bare online.