20% på alle Nikotin Poser > Shop nu

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Milk Drop

Milk Drop

Milk Drop er et shortfill-mærke, der er baseret på mælkesmag, men indeholder spændende smags blandinger sammen med det. For eksempel har de blandede mandler med papaya og vanille sammen med mælk!

Total 3 produkter

Total 3 produkter

Total 3 produkter

Total 3 produkter

Dette shortfill mærke, Milk Drop - er baseret på mælkesmag, deraf navnet. De forskellige varianter indeholder spændende smags blandinger sammen med mælk. Så hvis du er lige så vild med mælk, som vi er hos elekcig.dk - så skal du helt klart smage en af vores udvalgte varianter! 

Milk drop - Strawberry Almond 

Måske afslører navnet det, men denne shake & vape fra Milk Drop smager som friskplukkede jordbær, kombineret med en lækker rund smag af mandelmælk. Så hvis du ligesom os er vilde med jordbær og mælk om sommeren - så vil denne smag være lige noget for dig!

Milk drop - Vanilla Papaya Almond

Milk Drop har skab denne shake & vape der smager af frisk papaya kombineret med smagfuld vanilje og blød mandelmælk. Så hvis du ligesom os er helt vilde med den lækre smag af papaya, så vil denne smag være oplagt til dig!

Milk drop - Mocha Marshmallow Almond

Denne shake & vape er lige så sur som alle verdens citroner! Ej, det er bare gas. Vi tror at navnet afslører denne smag. Med en smag af mokka, skumfiduser og mandelmælk har Milk Drops skabt en shortfill, der vil appellere til dampere, som både holder af kaffe og søde sager!