Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

LYFT

Hvis du er på jagt efter de helt perfekte snus og nydelsen ved snus - men du godt kunne tænke dig en fresh oplevelse? Så skal du helt sikkert begive dig ud i LYFT Nikotin Poser! LYFT kommer helt uden tobak og lavet af helt naturlige fibre, fra nikotin, vand, grantræer, eukalyptus og smagsstoffer! Denne exceptionelle opskrift vil sikre dig et lækkert sus, som ved snus, men fuldstændig tobaksfri!

Total 4 produkter

Total 4 produkter

Total 4 produkter

Total 4 produkter

LYFT er efterkommeren til EPOK snus - som længe har været kendt for sine hvide poser, der ikke misfarver tænderne. LYFT misfarver heller ikke tænderne, hvilket gør dem perfekt til enhver lejlighed. Desuden er LYFT også helt fri for tobak! De små LYFT nikotin poser passer som smurt under din læbe, hvilket gør dem anvendelige til enhver lejlighed. Nikotin Poserne er meget diskrete, derfor vil ingen lægge mærke til dem. LYFT vil give dig en frisk oplevelse, og derfor bliver nikotin poserne ved med at være hvide, fra start til slut. LYFT giver en intensiv smag og du vil opnå øjeblikkelig nydelse. LYFT er den eneste generation, som er skabt til at løfte dine sanser, uanset på hvilket tidspunkt af døgnet. 

 

LYFT står for

LYFT er svaret på en ny generation inden for Nikotin poser, som stræber efter innovative og skræddersyet løsninger. De ønsker at du skal opleve en diskret hverdags stimulering, som altid er nem at have med. Er du med?

 

Produktlinje

LYFT tilbyder 9 forskellige smagsvarianter, og det er også disse vi kan repræsentere her hos Elekcig. Disse smagsvarianter har en langvarig intensiv smag. Du skal vælge imellem forskellige styrker. Der er disse forskellige smage, så derfor skal du nok kunne finde den helt rigtige for dig. De helt hvide Nikotin Poser leveres i en lille cool designet hvid pose, som kan tages med overalt og hvor som helst. Den er med andre ord super nem at have med, super handy og meget diskret i sig selv. Bøtten til dine LYFT Nikotin Poser er bare super nem at medbringe overalt. 

 

Find frem til din favorit nikotin pose 

Synes du også, at det er svært at finde frem til din yndlings Nikotin Pose og ikke mindst ELSKE smagen. Så garanterer vi, at der skal nok være en smag og styrke til dit behov. Hvis du var vild med EPOK, så vil du elske at gå på opdagelse blandt LYFTs nikotin poser. De kommer i smagene, Freeze X-Strong,  Ice Cool Strong Mint Slim W, Mint Slim All White, Mint Slim All White,  Lime, liquorice Strong Slim, og Winter Chili X-Strong. 

 

LYFT Nikotin poserne kommer i disse styrker:

  • 6 mg
  • 8 mg
  • 14 mg 
  • 16 mg 

Dog skal du være opmærksom på, at enkelte smage kommer i flere forskellige styrker, hvorimod andre kun fås i én variant. 

 

Hvordan benytter jeg LYFT Nikotin Poser?

Hvis du kender EPOK eller er nybegynder, så skal du anvende den, som et traditionelt snus. Du starter med at putte Nikotin Posen under overlæben i ca 5-10 min, mens nikotinen og smagen kommer frem. Herefter vil du begynde at mærke effekten af Nikotin Posen. Effekten og oplevelsen af LYFT Nikotin Poser kan variere en smule, men i starten vil du mærke en svag stikkende fornemmelse, som forsvinder efter et par minutters brug. Dernæst vil du nyde oplevelsen, så længe som du ønsker, dog anbefaler vi op til en time. Efterfølgende vil effekten aftage og så tager du Nikotin Posen ud igen. Du kan lægge den i dåsens låg eller i en skraldespand - det er helt op til dig selv. Da LYFT puttes op under overlæben, så er det et diskret produkt, som kan nydes på præcis det tidspunkt du vil. Super nemt! 

 

Unik kvalitet i hver enkelt pose

LYFT indeholder som sagt ingen tobak overhovedet, men i stedet er der anvendt fyrretræ fiber af rigtig høj kvalitet, i kombination med nikotin og udvalgte aromaer. Gennem deres unikke fremstillingsproces lykkes det, at producere den mest perfekte blanding af ingredienser, som giver en spændende og intens fornemmelse. LYFT er en del af British American Tobacco gruppen, hvorfor du med garanti ved at det er Nikotin Poser af den bedste kvalitet.