20% på alle Nikotin Poser > Shop nu

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Liqua | Apple | 50 VG | Frugt

30,00 kr
På lager
Subtotal
Dag-til-dag levering
Fri fragt over 350
5 stjerner på Trustpilot
Denne æblesmag fra Liqua giver dig tanker tilbage på bedstemors hjemmelavede æbletærte. Smagen har en friskhed af røde amerikanske æbler kombineret med en aroma, der giver en sødme til den smagfulde væske.
Læs mere
Læs fuld beskrivelse
Frugt
Liqua
50/50

Ingredienser

  • Æble
SKU: DK1001753
  •  

Beskrivelse

Denne æblesmag fra Liqua giver dig tanker tilbage på bedstemors hjemmelavede æbletærte. Smagen har en friskhed af røde amerikanske æbler kombineret med en aroma, der giver en sødme til den smagfulde væske. Æblerne og aromaen er tilsat en balanceret smag, der gør, at væsken også kan benyttes af dig, der normalt ikke er stor fan af æbler. Her vil du opleve en forandret og anderledes form for æblesmag, der er værd at prøve.

Smagen er alsidig, da den ikke kun egner sig til den varme sommerdag eller den kolde vinter. Æblesmagen giver en god oplevelse uanset vind og vejr, hvor den vil give en følelse af, at du ikke rigtig mangler noget i din damperoplevelse.

Blandingsratioen for E-væsken er 50% PG (Propylen Glykol) og 50% VG (Vegetabilsk Glycerin). Det gør væsken særlig god til coils med højere ohm, der tit benyttes af nye dampere. Derfor kan denne æblesmag også nydes, selvom du ikke har meget erfaring med E-cigaretter.

Liqua er kendt for at lave gode E-væsker i alle former for smage og nuancer. Denne væske med æblesmag er ingen undtagelse. Skulle du have spørgsmål til produktet, eller om væsken egner sig godt til din E-cigaret, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi svarer på dine tvivlsspørgsmål så hurtigt som overhovedet muligt.

Billede
50%
50%
10ml/10ml
50%
50%
10ml
10ml

Produktanmeldelser