20% på alle Nikotin Poser > Shop nu

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Liqua

Liqua

Liqua er et af de mange mærker, der producerer væsker til E-cigaretter. Liquas e-væsker er premium kvalitet, og også en af de førende brands indenfor e-væsker. De producerer væsker, med smag der stammer fra naturen i form af diverse frugtsmage, tobakker med mere. Derfor har producenten valgt at specialisere sig inden for et område, hvor de hver dag glæder mange dampere.

Total 15 produkter

Total 15 produkter

Total 15 produkter

Total 15 produkter

“Best in class premium liquid”

Ordene er store, når man præsenterer det velkendte Liqua liquid. Brandet opstod i 2009, og har sidenhen udviklet sig til at blive en af verdens førende e-væske producenter. I år 2020 modtog de den prestige tunge Superbrand 2020 award, som gives til brands der har udmærket sig i 90 forskellige lande. Prisen vidner om kvalitet, innovation og prestige igennem flere år. Man kan læse mere om prisen her: https://www.czechsuperbrands.com/index.php?k=21&id=&ev=2020&akt=

 

Liqua Liquid- Vaping you can trust

Producentens motto vidner om et produkt man skal stole på. Med et Liqua produkt i hånden, står du med et gennemtestet produkt, med sporbarhed helt tilbage til produktionen. Et testteam som går langt for at kvalitet og smag skal følges hånd i hånd. Alle produkter er udstyret med en QR kode, som nemt kan scannes på flasken, for at finde frem til råvarer der er brugt. 

 

Hvilke smage kan man vælge?

Liqua har et bredt udvalg af smage, alt efter hvad man er til. Er du til smagen af sommer og nyplukkede bær, så er Liqua Berry Mix eller Liqua strawberry noget for dig. En anden bestseller er den populære Liqua Apple, som mange forbinder med lækker æblethe, eller æblesmagen fra en vandpibe. 

 

Hvis du er mere til tobakssmag, kan vi tilbyde både American Blend, Sweet Tobacco og Traditional tobacco. De er alle en god erstatning for almindelige cigaretter, selvfølgelig helt uden tjære og tobak. 

Fordelen med e-væsker er også at man kan kreere sin helt egen smag. Her kan du blande på kryds og tværs af de forskellige smage, og på den måden opnå en helt unik væske til dit brug. 

 

Hvor stor er flasken?

Alle e-væsker leveres i 10ml flasker, hvilket er max tilladt mængde for nikotinholdig e-væske. Flaskene er udstyret med børnesikret skruelåg, hvis man skulle være uopmærksom for en kort bemærkning. 

 

På elekcig.dk finder du mere end 15 forskellige frugtige smage, hvor alle er 50vg/50pg. Dette gør at væsken er en såkaldt “allround” væske, som passer til de aller fleste e-cigaretter. 


Som du nok har bemærket, finder du hos Elekcig et stort udvalg af kvalitets e væske. Skulle du være i tvivl om smagsvarianter, blandingsforhold eller blot ønsker at høre mere om Liqua, finder du her (https://www.elekcig.dk/blog) forskellige artikler, som højst sandsynligt kan besvare dine spørgsmål. Derudover finder du her en vapeordbog (https://www.elekcig.dk/ordbog-for-dampere), som kan være en hjælp, hvis du skulle være i tvivl om, hvad de forskellige ord betyder. Fik du ikke svar på det du søgte, er du velkommen til at kontakte vores kundeserviceafdeling. Her sidder vi altid klar til at rådgive og vejlede dig omkring alt fra e-væsker og blandingsforhold til e-cigaretter og tilbehør.