Chat with us, powered by LiveChat

Lille Rygestopspakke

199,00 kr

På lager

* Obligatorisk felt

199,00 kr

Totalbeløb
Hurtig levering
Fri fragt over 350
30 dages fuld returret

En rygestopspakke er en perfekt løsning til dig, der er ny til dampning og ønsker en simpel løsning, som gør det nemt at komme i gang med at kvitte cigaretterne. I denne lille rygestopspakke medfølger e-cigaretten Joyetech eGo AIO - en model der er kendt for en ekstrem høj brugervenlighed.

Ved at købe den Lille Rygestopspakke sparer du 14 DKK, ift. at købe produkterne seperat. 

Læs mere
JoyeTech
2
1500

Teknisk specifikation

Varenummer: Lille Rygestopspakke

Beskrivelse

AIO står for All-In-One, her er altså tale om den samlet model hvor batteri og tank er indbygget. Udover at medvirke til at gøre e-cigaretten nemmere at bruge betyder det også at tanken ikke kan blive utæt. Med en Joyetech eGo AIO får du følgende: 2ml tank, 1500 mAh batteri, der er bygget sammen med tanken, Børnesikring, Potentielt LED-lys, Voltoutput fra 3.3V til 3.9V, 19mm i diameter, 118mm i længde.

Derudover medfølger der én valgfri e-juice. Hvis du ønsker en smagsoplevelse der er nærmest en almindelig e-cigaret anbefaler vi PR-Tobak. PR-Tobak er smagen af den skandinaviske tobak, som minder om de mest kendte cigaretmærker. Hvis du er vant til at ryge menthol cigaretter vil Hangsens Menthol e-juice være et ideelt valg. Med smagsvarianten Exotic får du en frisk og sødmefuld smag af forskellige eksotiske frugter. Alle tre varianter har smag og i verdensklasse og skaber en flot damp. Hvilken nikotinstyrke der passer til dig afhænger af hvor meget du normalt ryger. Vi anbefaler følgende: 

0 mg - Indeholder ikke nikotin, kun smags-aroma.

6 mg - Til dig, der har røget mindre end 10 cigaretter om dagen. 

12 mg - Til dig, der ryger ca. 10-15 light cigaretter om dagen.

18 mg - Til dig, der ryger ca. 20 cigaretter om dagen.

Det får du: 

1 x Joyetech eGo AIO

1 x Ekstra mundstykke

2 x Cubis BF SS316 0.6 ohm coils

1 x USB-kabel

1 x Brugsanvisning

1 x 10 ml Hangsen e-juice (PR Tobak, Menthol eller Fruit Mix)

Billede