Hurtig levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Kom godt i gang

Jeg har lige modtaget mit startsæt. Hvordan fungerer det?

Når du modtager dit startsæt er der er de fleste tilfælde strøm på batterierne. Vi sælger mange forskellige startsæt, men fælles for dem alle er, at der skal fyldes e-væske i en væskebeholder for at der kan dannes damp. Alt efter hvilken væskebeholder dit startsæt indeholder, fyldes e-væsken i ved at skrue bunden eller toppen af. Se evt. Produktvideoen til dit produkt, for at få en præcis guide.

Efter du har  fyldt væske på, holder du din væskebeholder på hovedet i 15 sekunder, så hele vægen suger sig fuld af E-væske. Lad Den stå i 15-20 min, inden du begynder at dampe.  Herefter er du klar til at dampe.

Du aktiverer batteriet ved at klikke 5 gange. Hold herefter knappen i bund, og sug.

At gå fra cigaretter til E-cigaretter kræver langsom afvending, og kan for nogle være en udfordring. Til forskel fra almidelige cigaretter, hvor man normalt skal suge igennem for at få mest muligt ud af det, skal man med elektroniske cigaretter suge langsomt og kontrolleret. Hold knappen nede i et par sekunder før du suger. På den måde får du bedst damp og smag. Knappen skal holdes nede under hele suget.

Mit batteri virker ikke, hvad skal jeg gøre?

Når du modtager dine batterier kan de være låst fra frabrikken. For at tænde dem trykker du på LED-knappen 5 gange hurtigt efter hinanden. Når du har gjort det, vil knappen lyse blå 3 gange, og batterierne er dermed aktiveret og klar til brug.

Første gang du oplader dit batteri anbefaler vi, at det bliver opladt i 8 timer. På den måde kan du forlænge holdbarheden på dit batteri i fremtiden.   Vær opmærksom på der ikke må komme væske ned til dit batteri da dette kan kortslutte det.

Jeg får væske i munden når jeg suger på min e-cigaret, hvad gør jeg forkert? Det er ikke meningen, at du skal få e-væske i munden. Sker det, så undgå at slug væsken, og skyld munden. Hvis du oplever at få væske i munden når du damper på din e-cigaret, kan dette være fordi din tank er overfyldt og/eller du suger for hårdt i din e-cigaret. Vi anbefaler dig at prøve med mindre e-væske i din tank, for at se om dette afhjælper problemet.

Min E-cigaret smager brændt, hvorfor?

Hvis din E-cigaret smager brændt, er det fordi der er noget galt. Husk på at væskebeholderen er en forbrugsvare, og derfor skal hele tanken eller dele af tanken med jævne mellemrum udskiftes. Til de fleste væskebeholdere har vi en tilsvarende coil/væge, som kan udskiftes.

Du kan også risikere  at din E-cigaret smager brændt hvis der ikke er nok væske i din beholder og du derfor har tørret vægen ud. I sådanne tilfælde skal dette udskiftes. 

Kan jeg rense min væskebeholder, og hvordan gør jeg? 

Ja det er muligt at rense din væskebeholder. Generelt anbefaler vi at gøre dette, for at forlænge levetiden på dine beholdere.

  1. Tøm din væskebeholder helt.
  2. Skyl din væskebeholder grundigt, med varmt vand fra hanen.
  3. Ryst og pust grundigt, og lad den tørre.
  4. Tilslut herefter din E-cigaret uden væske, og hold knappen nede i ca. 20 sekunder.

Kan det passe at jeg efter få dage kan mærke forskel?

Når du erstatter almindelige cigaretter er der en lang række giftstoffer og kulilte, som du bliver skånet for. Dette betyder at du typisk i løbet af få dage vil kunne mærke markant forskel på åndedræt/vejrtrækning, kondition og udholdenhed. Gener som ”tokbakshoste” mm. Vil enten forsvinde helt eller blive stærkt nedsat.