Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

E cigaret butik i Kolding

Støder du ofte også på de mange mennesker, som ryger på de populære e-cigaretter i eller omkring Kolding? Det kan vi godt forstå, for de smarte e-cigaretter er en meget anderledes og smart måde at ryge på. 

En verden fuld af smag

 

Vi hører ofte mange forskellige grunde til at starte med at ryge e-cigaretter i Kolding. En af grundene kan være, at nogle rygere efterhånden er blevet en smule træt af at ryge de almindelige cigaretter med tobak, og derfor gerne vil prøve kræfter af med de populære e-cigaretter. 

 

En ecigaret er ikke som en almindelig cigaret, og den findes til og med også i mange forskellige varianter og designs. Det samme gælder den e-væske, som er nødvendig for at dampe, som findes i forskellig smag. 

 

Hos Elekcig.dk har vi samlet en lang række af e-væsker, så du har lidt at vælge imellem i Kolding. Du kan derfor frit vælge, om du vil have en e-cigaret med frugtsmag, eller om du hellere vil have en med menthol eller tobak. 

 

Stort udvalg af e-cigaretter i Kolding

Elekcig er ikke en fysisk butik midt i Kolding, men til gengæld en online butik med et stort udvalg af blandt andet e-cigaretter i flotte farver og forskellige størrelser. Modsat de almindelige cigaretter, kan du med en e-cigaret selv være med til at bestemme indholdet. Du kan også selv bestemme, om din e-cigaret skal indeholde nikotin eller ej. 

 

Nikotinstyrken kan du for eksempel selv være med til at styre ved hjælp af shortfills. Shortfills er en væske, som er med til at give dig den smag, du gerne vil have, når du damper. Shortfills er som udgangspunkt nikotinfri, hvilket betyder, at du i en shortfill selv kan justere nikotin styrken. 

 

Det kan særligt være en god løsning, hvis man er ryger og gerne vil kvitte smøgerne, fordi en shortfills giver dig mulighed for lige så stille at trappe ned i dit nikotinforbrug. 

 

E-cigaretter - et billigere alternativ

Der kan være mange gode grunde til at prøve en af de mange e-cigaretter, som du finder hos Elekcig.dk. Måske vil du gerne af med den grimme røglugt, måske synes du, at det lyder som en spændende måde at ryge på, eller måske vil du gerne finde et billigere alternativ til de dyre cigaretter. 

 

Uanset hvilken en grund er e-cigaretter for det første en anderledes måde at ryge på, men det er også både en billigere og et sundere valg i Kolding.

 

Køb e-cigaretter i Kolding online

Hos Elekcig.dk har vi ikke en fysisk butik i Kolding, men til gengæld har vi butik online. Vores dygtige personale står altid klar til at give dig de bedste råd og vejledning, hvis du har spørgsmål til vores produkter. 

 

Vi har dag-til-dag levering i Kolding og omegn, hvilket betyder, at du ikke behøver at vente i dagevis på at få dine e-cigaretter Kolding.