Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

E cigaret butik i Koge

Bor du i Køge eller omegn, så har du måske også lagt mærke til de mange mennesker, som lige pludselig er begyndt at ryge de populære e-cigaretter. De mange forskellige farverige e-cigaretter er blevet populære, både blandt de almindelige rygere, men også blandt folk, som ikke har været vant til at ryge. 

 

En ny verden fuld af smag

Der findes mange god grunde til at begynde at dampe på de smarte e-cigaretter. Er du ryger, og vælger du i stedet at dampe på en e-cigaret, så kan du med det samme vinke farvel til den dårlige røglugt, der dagligt hænger i dit tøj, dit hår og dine omgivelser. 

 

I stedet kan du byde en ny dampverden velkommen, fordi den er fuld af nye spændende smagsoplevelser, som du måske før ikke var klar over fandtes. Vælger du at dampe i Køge, så finder du her hos Elekcig et stort udvalg af forskellige e-cigaretter i høj kvalitet. Vi fører et stort udvalg fra de mest anerkendte brands såsom Hangsen, Vaporesso, Eleaf og JoyeTech. 

 

Med så mange brands betyder det også, at der er mange forskellige smagsvarianter at vælge imellem. Blandt andet vanilje, pandekagesmag, mentol, frugt og mange andre, og hvad du præcis ender med at vælge, er selvfølgelig helt op til dig selv. 

 

Hvorfor skal jeg vælge en e-cigaret?

Måske har du i årevis haft et ønske om at kvitte de vanedannende cigaretter. Og her kan de smarte e-cigaretter være et fantastisk redskab i at kvitte tobakken. Du har nemlig mulighed for selv at styre indholdet af nikotin i din e-cigaret. Det betyder, at du helt kan vælge nikotinen fra eller langsomt gå ned i styrke. 

 

E-cigaretten er også et billigere alternativ samt et sundere valg. Ved at vælge de nikotinholdige cigaretter fra sparer du dig selv for at inhalere de over 7000 skadelige stoffer, som der findes i cigaretter heraf eksempelvis bly, ammoniak og kulilte. 

 

Shortfills

Med til en e-cigaret hører der en tank, en coil, et batteri og en e-væske. De er alle sammen lige vigtige dele for at dampe. E-væsken er den del i e-cigaretten, der bestemmer smagen og nogle gange også nikotinstyrken. 

 

Shortfills er kort sagt en væske, som du selv blander. Den indeholder ikke nikotin, hvilket betyder, at det er i din shortfill, du bestemmer, hvor meget eller hvor lidt nikotin, som du vil have. Metoden med shortfills er for det første billigere på lang sigt, og er du en af dem, som gerne vil prøve at eksperimenterer en smule, så er de populære shortfills oplagt at bruge.

 

Køb e-cigaretter online i Køge

Uanset om du er til shortfills eller om du hellere vil købe en færdig e-væske i Køge, så finder du et stort udvalg hos Elekcig.dk. 

 

Er du ny indenfor damp og e-cigaretter i Køge, så kan det måske være svært helt at gennemskue de mange forskellige muligheder, der er ved at dampe. Men det er der heldigvis råd for. For her hos os sidder vores dygtige personale altid klar til at guide dig godt på vej i den store jungle, og sammen med dig finde det produkt, som du søger. 

 

Vi har dag-til.dag levering i Køge, og det betyder, at du ikke behøver at vente længe, fra du bestiller og til du sidder med din nye e-cigaret i hånden.