Chat with us, powered by LiveChat

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

København

E cigaret butik i København

Er du bosiddende i København eller omegn findes der mange gode muligheder for at købe en god e cigaret. Her hos Elekcig.dk finder du et bredt udvalg af forskellige e-cigaretter og e-væske.

Vælg filter:Filtreringsmuligheder:
Brandnavn
  1. JoyeTech1 vare
  2. Vaporesso1 vare
Mindre
Pris
Andre kategorier

Total 2 produkter

Total 2 produkter
  1. JoyeTech | eGo AIO | Jubilæumsmodel
    175,00 kr
  2. Vaporesso | PodStick | kit
    289,00 kr

Total 2 produkter

Total 2 produkter

Din e-cigaret butik i København

Elekcig er til dig der ønsker at dampe, til dig som gerne vil finde et alternativ til de almindelige cigaretter, eller til dig som gerne vil kickstarte et eventuelt rygestop med e-cigaretter. Der er altså gode muligheder for at få leveret en god e cigaret, hvis du er bosiddende i eller omkring København.

Uanset hvilken grund du end måtte have, og hvilken type e-cigaret du er på udkig efter, så finder du her hos os et stort udvalg af e-cigaretter fra alle de største kendte mærker af e-cigaretter.

Køb af e-cigaretter København online

Eleaf, Hangsen, JoyeTech og Vaporesso er blot nogle af de kendte mærker, som du kan finde i vores store sortiment. Et sortiment som blandt andet også består af forskellige e-væsker, coils, batterier og mods.

 

Måske har du også lagt mærke til at flere og flere af de folk som ryger, ikke ryger på almindelige cigaretter. Men i stedet ryger de på de såkaldte e-cigaretter, som er en anderledes og ny måde at ryge på. Der findes mange forskellige slags el-cigaretter og varianter af e-væske. De findes både med frugtsmag, almindelig tobak smag men også med og uden nikotin. 

 

Fælles for en el-cigaret er, at de alle består af tre dele; et batteri, en væskebeholder (tank) og en coil, som tilsammen er med til at sørge for, at du får en god damp oplevelse.

 

Det smarte ved at dampe er, at du helt selv kan bestemme, hvordan du har lyst til at ryge. Du bestemmer selv både mængden af røg, samt om du ønsker en helt anderledes smag, end den du måske er vant til fra de almindelige cigaretter. Det kan være en ny spændende frugtsmag, men det kan også bare være en almindelig tobakssmag, hvis du endnu ikke er klar til at eksperimentere med smagen.

 

Mange rygere i København vælger el-cigaretter som et sundere alternativ til de almindelige cigaretter. Det kan der være mange gode grunde til. En af dem er blandt andet, at du ikke generer dig selv og dine omgivelser med den skadelige tobaksrøg. Der er heller ingen lugtgener, som du kender det fra almindelige cigaretter, og så er e-cigaretter og at dampe også langt billigere end at ryge de almindelige cigaretter.

Køb af e-cigaretter København online

Er du ude efter at finde et godt sted at handle dine el-cigaretter i København, så er du havnet det helt rigtige sted. For selvom du er på udkig efter en butik med et stort udvalg, så har vi her hos Elekcig med garanti lige det, du leder efter - bare online. For selvom vi ikke har en fysisk butik i København, men i stedet for er en stor online shop, så er vi altid behjælpelig med at finde frem til netop de e-cigaret produkter, du er på udkig efter. 

 

Vores kendskab og vores store viden om e-cigaretter og andre produkter gør, at vi altid står klar til at hjælpe dig. Det gælder uanset om det er e-cigaretter, coils eller en bestemt e-væske du er på udkig efter. 

 

Ønsker du at vide mere om køb af e-cigaretter København, så er du altid velkommen til at kontakte vores dygtige kundeservice, som altid står klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du har angående e-cigaretter og hvad der skal til for at komme godt i gang.