Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Kick Max Startpakke

249,00 kr

Ikke på lager

Kick Max fra Subohm er et af de simpleste POD-systemer på markedet, derfor er det helt perfekt til både nybegynderen samt den erfarne damper som ønsker en en e-cigaret med minimalt besvær. Det er en model der har fået en særdeles varm velkomst og allerede nu har opnået høj popularitet - og det er bestemt ikke uden grund! Har er nemlig tale om et nemt og anvendelig podsystem i rigtig høj kvalitet. 

 

OBS. Husk at anvende et strømstik med maksimal spænding på 5V DC og 0,5-1 Ampere.

Læs mere
Læs fuld beskrivelse
Kick

Beskrivelse

I denne pakke får du et Kick Max batteri med to pods samt  to Hangsen e-juice. Pods er en form for tank som kan påfyldes en valgfri  e-væske og har en indbygget coil. Du slipper derfor for selv at skifte coils. Der er ingen knapper eller funktioner der skal indstilles på en Kick Max - du sætter faktisk bare en pod i og så er den klar til at bruge. Det bliver altså ikke nemmere end det! Batteriet registrerer nemlig selv når der er en pod i og tændes når du suger i den. Når en pod er indsat vil den sidde sikkert fast grundet en magnet i bunden af pod'en. Kick Max pods kan indeholde 1,5 ml væske. 

Den indbyggede coil i pods'ene er keramisk og har en modstand på 1,6 ohm. Dette giver en dampproduktion meget lig den man vil opleve med en almindelig cigaret. Vi anbefaler at man anvender maksimalt 50 VG, da højere VG indhold kan nedsætte coilens levetid.

Kick Max egner sig ligesom mange andre podsystemer sig godt til brug af nikotinsalt. Nikotinsalt egner sig rigtigt godt til POD systemer fordi den kan dampes på lavere tempteraturer. 

 

Det får du:

1x Kick Max batteri

1x Oplader

2 x Kick Max Pods 

2 x 10 ml Hangsen e-juice (PR Tobak, Menthol eller Exotic)

Billede

Produktanmeldelser