Hurtig levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Kick | Max | Podsystem

Udgået

Podsystemer bliver fortsat mere populære, idet de er både små og nemme at håndtere. Derfor er vi glade for at kunne introducere KICK's nye og optimerede model KICK MAX. KICK MAX foretrækkes af mange grundet brugervenligheden samt, at modellen kan anvendes med rigtigt mange forskellige væsker. Det er en perfekt løsning til både nybegynderen og eksperten der ønsker et simpelt system i høj kvalitet.

Læs mere
Læs fuld beskrivelse
Kick

Beskrivelse

Der er ingen knapper på KICK MAX, hvilket er en af grundende til at den er super nem at bruge. Man sætter blot pod’en i og så er den klar til at bruge. En indikator lyser når e-cigaretten er opladet og i brug. Når det er nødvendigt, at oplade din KICK MAX vil lyset skifte til rødt. Det røde lys stopper med, at lyse når batteriet er fuldt opladet.

Frem for besværet med at skifte coils skifter man istedet hele væskebeholderen - det er den der kaldes en pod. Den indbyggede coil er 1,6 ohm, hvilket giver en dampmængde der minder meget om en almindelig cigaret. Coilen er keramisk, hvilket giver en mere ren smag end ved almindelig vat. Da disse keramiske coils har en større sugeevne end der ses i coils med vat, kan KICK MAX anvendes allerede 1 minut efter påfyldning af væske. En lille magnet i bunden af pod’en sørger for at den sidder godt fast men samtidig er nem at udskifte - så bliver det altså ikke nemmere!

KICK MAX er kompitabel med både almindelig nikotin og saltnikotin. Derfor er der stort set uendelige muligheder for hvilken væske man ønsker at anvende. Vi anbefaler dog at man bruger 50PG/50VG væske til disse pods. Væske med højere VG kan godt anvendes, men dette kan medføre en kortere levetid på ens pod.

Der medfølger et USB-C kabel som kan oplade din KICK MAX på kun minutter! Derudover medfølger der en manual og 2 stk. 1,5 ml. Pods.

Billede

Produktanmeldelser