Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Kick

Kick

Kick er de førende indenfor podsystemer. Podystemer er blevet mere og mere populære, idet de både er små og nemme at håndtere. Derfor er vi glade for, at kunne introducere Kick hos elekcig.dk.

Total 4 produkter

Total 4 produkter
  1. Kick | Max  | Podsystem
    Ikke på lager

Total 4 produkter

Total 4 produkter

Kick fra Subohm er et meget kendt podsystem, som hurtigt har vokset sig stort i Danmark, og ikke mindst Skandinavien. De er blevet meget populære, grundet brugervenligheden og dens smarte funktioner. Det er altså en af de simpleste podsystemer på markedet. De nye funktioner gør også, at den fungerer endnu bedre i hverdagen! I 2018 har Kick vundet 3 priser for deres innovative produkt. De har blandt andet vundet prisen “Best Innovative pod system” til Vape Scandinavia Expo og vundet “Best open pod system” til Intersteam Berlin. Men den stopper ikke her, for de har har også vundet prisen “Best pod system” til Vapexpro Athens. Det er 3 flotte priser, som KICK har vundet for sit nye populære pod system. 

 

Kick har ikke kun bragt et innovativt design, men også et nyt frisk pust til det nye pod marked. De har både fyldte og ikke-fyldte pods. KICK MAX modellen har et indbygget batteri, så det betyder, at batteriet holder væsentlig længere tid på en opladning. Batteriet har en lang levetid, som ikke ses på andre podsystemer på markedet. Udover det er der også et USB-C stik til opladning, som gør, at selvom den har større batteri, så kan den stadig lade op op på omkring 20 minutter. På modellen KICK MAX er batteriindikatoren blevet flyttet ud på siden, så man rent faktisk kan se den, imens man damper. Indikatoren lyser, når der er strøm og den er i brug. Lyset skifter til rødt, når den skal til opladning. KICK MAX er lavet til alle, da damperne foretrækker brugervenligheden, samt at modellerne kan anvendes med rigtig mange forskellige væsker. Derfor er Kick en perfekt løsning til både nybegynderen og eksperten der ønsker et simpelt system, men i høj kvalitet. 

 

Hos elekcig.dk kan du få en startpakke, så du netop kan prøve dette nye smarte podsystem. Det er en model, som allerede har fået en varm velkomst - og dette er fordi, at der er tale om et nemt og anvendeligt podsystem i rigtig høj kvalitet.