20% på alle Nikotin Poser > Shop nu

Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

KangerTech

KangerTech

KangerTech var blandt de allerførste på markedet til at producere E-cigaretter, da produktet for alvor slog igennem. Derfor har kinesiske KangerTech masser af års know-how, hvilket i den grad kommer til udtryk i deres produkter, der udstråler høj kvalitet. KangerTech har nemlig ganske høje kvalitetskrav til sig selv, hvorfor deres produkter også har en række certifikater, der vidner om høj kvalitet, hvilket også kommer til udtryk i KangerTechs kæmpestore udbredelse i Nordamerika og Europa, hvor KangerTech er blandt de allerstørste spillere på markedet.

Total 6 produkter

Total 6 produkter
  1. KangerTech | Original KangerTech™ EVOD 1000 mAh Batteri
    Ikke på lager

Total 6 produkter

Total 6 produkter

E-cigaretter fra Kangertech er flotte og funktionelle 

Med KangerTechs høje kvalitetskrav til sig selv, er det derfor næsten en selvfølge, at vi i Elekcig.dk har valgt at inkludere KangerTechs produkter i vores portefølje, da KangerTech og Elekcig.dk har samme forståelse af god kvalitet. I denne kategori vil du derfor finde en række E-cigaretter fra KangerTech, der er udformet i flotte og tidsløse design i moderne nuancer. 

 

Blandt de bedste mærker i E-cigaret branchen 

Og vi skal love for, at skinnet ikke bedrager. KangerTechs E-cigaretter er nemlig ikke kun gode udenpå. Indmaden er nemlig også i top. Med en E-cigaret fra KangerTech, får du nemlig et produkt med en særdeles god funktionalitet, og der er tale om en meget pålidelig E-cigaret, hvor man ikke behøver at bekymre sig om kvaliteten herpå. En del af vores produkter fra KangerTech i denne kategori er startpakker. Disse er ideelle til dig, der er ny til E-cigaretter, da startpakkerne fra KangerTech hjælper dig med at komme godt fra start med din oplevelse med E-cigaretter. Som et supplement hertil, har vi på de relevante produktsider derfor vedlagt en Youtube-video, der fungerer som en slags instruktion, så du får den optimale start. Du kan bl.a. finde coils og subtank mini. 

 En anden del af sortimentet fra KangerTech er velegnet til mere erfarne brugere af E-cigaretter, og igen rammer KangerTech hovedet på sømmet ved at levere et produkt til den kvalitetsbevidste bruger.

 

Hvem er Kangertech? 

Kangertech også kaldet Kanger Techology Company er især kendt for deres fantasiske tanke. I 20017 blev Kangertech grundlagt, og dermed var de én af Kinas første producenter af e-cigaretter. Siden er det gået stærkt og virksomheden har specialiseret sig i at udvikle tanke til e-cigaretter og mods, hvorfor de tænker innovativt. Tankene er nogle af de mest kendte produkter hos Kangetech, og det er dem Kangetech bliver forbundet med i daglig omtale. Kanger-tankene har især cementeret sig i Europa og Nordamerike, hvor man formodentlig finder noget af det mest krævende publikum. Dog er disse også lande, der har de bedste økonomiske forudsætninger for at kræve en høj kvalitet. Og dette formår Kanger at gøre - varerne har den højeste kvalitet, og alle produkterne fra Kangertech lever op til alle væsentlige certificeringer, herunder SGS, RhOS, SE og overholder de internationale ISO 14000 miljøstandarder. Kangertech store popularitet kommer helt sikker af deres udpræget brug af kvalitetsmaterialer, hvoraf en del andre producenter benytter almindeligt glas eller endda plastic som tank materiale, og dette kan give problemer ift. varmeudviklingen og nogle e-juicers korrosive egenskaber. Når du køber en Kangertech Tank, så er der ingen bekymringer i denne retning. Kangertech fokuserer udelukkende på Pyrex-glas, der er kendetegnet ved stor varmebestandighed og holdbarhed. Dette glas anvendes fx også i laboratorieudstyr. Udover dette glas, er der også anvendt stål til selve gevindet og chassiet. Her bruges de bedste materialer, så som rustfrit stål i en stærk legering og forarbejdning, som svarer til det der bruges ved fx kokkeknive og andre professionelle redskaber, som skal holde til ekstremt slid. 

Når du vælger en Kangertech tank, er du sikret noget af det bedste, der findes på markedet.