Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

E cigaret butik i Kalundborg

Er du nybegynder inden for damp verdenen, eller er du en garvet damper, og mangler du et godt sted at handle e-cigaretter i høj kvalitet i Kalundborg? Her hos Elekcig.dk finder du et stort udvalg af e-cigaretter fra blandt andet Vaporesso, JoyeTech og Eleaf i en altid høj kvalitet. 

E-cigaretter i høj kvalitet

 

Hos Elekcig.dk finder du et stort udvalg af e-cigaretter fra de mest anerkendte brands. Det er blandt andet e-cigaretter fra Hangsen og Vaporesso, som begge er mærker, som står i spidsen for at udvikle nogle af markedets bedste e-cigaretter Kalundborg. 

 

E-cigaretter bliver også kaldet for elektroniske cigaretter, fordi cigaretten modsat de almindelige cigaretter ikke bliver tændt ved hjælp af ild med i stedet ved hjælp af en LED-knap. Det er en ny måde at ryge på, som på samme tid også er en billigere, sjovere og sundere måde at være ryger på.

 

Forskellen på de to forskellige slags cigaretter er, at når man damper, ikke indånder de omkring 4000 skadelige stoffer, som man indånder via en almindelig cigaret. Dit tøj kommer heller ikke til at lugte af røg, ligesom du heller ikke udsætter dine nærmeste for passiv rygning. 

 

For nogle dampere bliver e-cigaretterne nærmest en ny slags hobby, særligt fordi det er muligt at prøve sig lidt frem, og fordi der er så mange forskellige muligheder med at ryge e-cigaretter i Kalundborg. 

 

Et billigere valg

 

Vi har efterhånden hørt det mange steder og rigtig mange gange, nemlig at det er usundt at ryge cigaretter. Er du ryger, og har du et ønske om at blive fri for de skadelige cigaretter, så kan e-cigaretter være et både sundere men også et billigere valg. 

 

Ønsker du at stoppe med at ryge, kan e-cigaretterne bruges som et godt springbræt til at kunne undvære cigaretterne. Særligt fordi det med e-cigaretterne er muligt selv at justere mængden af nikotin - endda også helt at undvære den. 

 

Man kan blandt andet bruge shortfills, som er en nikotinfri væske, man selv blander. Væsken er tilsat smag og duft, og heri er det muligt selv at justere mængden af nikotin.