Chat with us, powered by LiveChat

JoyeTech | eGo AIO | Jubilæumsmodel

175,00 kr
På lager
Totalbeløb
Hurtig levering
Fri fragt over 350
30 dages fuld returret

I anledningen af Joyetech’s eGo AIO har været 10 år på markedet, byder vi velkommen til jubilæumsudgaven af den fantastiske el-cigaret. Den nye jubilæumsmodel kommer i 7 flotte farveudgaver.
Med kun sine 12 centimeters længde og ergonomiske design, gør at præcis denne el-cigaret ligger utrolig godt i hånden, og vil derfor være perfekt både til enhver som ønsker en god dampoplevelse.

Læs mere
JoyeTech
2
1500

Teknisk specifikation

Beskrivelse

Jubilæumsmodellen kommer i et nyt design med LED indikator, et 1500mAH indbygget batteri – Derforuden kommer udgaven med en forbedret udgave af glas-system, hvilket gør at du endnu bedre undgår utætheder når du damper. Modellen kommer også med en 0.6 ohm rustfri stål coil som understøtter mund til lunge inhalering, hvilket vil gøre oplevelsen bedre for dig, som ønsker et alternativ til cigaretter.

eGO AIO jubilæumsmodellen er simpel og nem at bruge, derfor anser vi modellen til at være god både til nybegynder og de mere erfarende dampere. Hos Elekcig går vi meget op i, at vores produkter i sortimentet skal være sikre – Derfor er denne model også udstyret med indbygget børnesikring, så børnene i hjemmet ikke har adgang til indholdet i væskebeholderen. Børnesikringen fungerer sådan, at når du skal påfylde din e-juice, skal du presse en smule ned mens du drejer.

Billede