Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Joyetech | EGO AIO ECO | KIT

189,00 kr
På lager
 • Eleaf | Micro-USB lader Eleaf | Micro-USB lader
  25,00 kr
 • JoyeTech | eGo AIO Spiral mundstykke JoyeTech | eGo AIO Spiral mundstykke
  JoyeTech | eGo AIO Spiral Mundstykke Sort
  11,00 kr
  JoyeTech | eGo AIO Spiral Mundstykke Klar
  11,00 kr
  JoyeTech | eGo AIO Spiral Mundstykke Grå
  11,00 kr
  JoyeTech | eGo AIO Spiral Mundstykke Hvid
  11,00 kr
Subtotal
Dag-til-dag levering
Fri fragt over 350
5 stjerner på Trustpilot

Vær med til at plante et træ hver gang du køber en EGO AIO ECO.

I samarbejde med One Tree Planted, vil du støtte arbejdet med at genplante skovene. Derudover kommer EGO AIO ECO i en bio nedbrydelig indpakning. Den bruger fortsat dine ynglings BF coils så der er ingen undskyldning for ikke også at prøve EGO AIO ECO der kommer i nyt og opdateret look med større batteri.

 

Læs mere om One Tree Planted her

 

Vi anbefaler du ikke oplader din e-cigaret med mere end 1a

 

Læs mere
Læs fuld beskrivelse
Klar til anvendelse
JoyeTech
2
1700

Teknisk specifikation

SKU: DK1422

Beskrivelse

har du også ventet med længsel på den nye EGO AIO ECO fra Joyetech? 1700 mah batteri, fedt design og god karma alt i en lille kasse.

Sammen med Plant One Tree har Joyetech sørget for at for hver EGO AIO ECO du køber, bliver der plantet et træ. Derudover er EGO AIO ECO kassen fremstillet i genbrugsmaterialer og er 100% bio-nedbrydelig. Joyetech har også set på hvordan de ellers kunne lette produktets Co² aftryk, og det har de gjort ved at fjerne laderkabel og ekstra coil fra pakken. 

 

Design:

Glæd dig til at få din nye EGO AIO ECO i hånden. Det nye design ser lækkert og stilfuldt ud, og selvom batteriet er forøget til 1700 mah er vægten ikke steget. De nye stilfulde farver tiltrækker sig opmærksomhed langt fra. Farven går gradvis over i sort og fuldender looket som er anno 2020. Med et stilet "EGO AIO" skrevet ned af siden og de friske farver har Joyetech har Joyetech endnu en gang givet dig en undskyldning for at købe en EGO AIO.

Ydelse:

Du kan selvfølgelig benytte din ynglings BF coil i denne nye EGO AIO ECO. Vi anbefaler Cubis BF 0.6 ohm som fungere bedst til EGO AIO. Derudover kan vi tilbyde 0.5 ohm, 1.0 og 1.5 ohm. Hver coil passer til sin bruger. Coils kommer i pakker af 5 så du er sikker på ikke at løbe tør. Når du installerer en ny coil kan du med fordel dryppe 1-2 dråber e-væske direkte i din coil inden du monterer den - dermed er du klar hurtigere.

Du kan justerer dit airflow øverst så du får lige den oplevelse du vil have. Det justerbare airflow sikre dig et behageligt sug tilpasset dig og den oplevelse du søger.

Vi anbefaler du bruger enten 50PG/50VG eller 70PG/30VG væske. Se vores kæmpe udvalg her

Sikkerhed frem for alt

For at kunne påfylde e-væske på EGO AIO ECO skal du som på de andre EGO AIO, trykke og dreje toppen. Børnesikker topfill er standard på alle vores EGO AIO modeller. Husk kun at fylde til stregen i angivet, da din e-væske ellers vil løbe over idet du isætter låg med påmonteret coil. 

EGO AIO ECO er derudover også børnesikker idet du skal trykke 5 gange på aktiveringsknappen for at tænde/slukke den. 

EGO AIO ECO beskytter også sig selv, og har indbygget afladningsikring der sørger for batteriet ikke bliver så afladet det tager skade. Derudover har EGO AIO ECO overopladningsbeskyttelse der sikre at når den er fuldt opladt, stopper den opladningen. 

Vi anbefaler du aldrig lader din e-cigaret være tilsluttet en oplader længere end nødvendigt.

 

I kassen:

1x EGO AIO ECO

1x Joyetech BF 0.6 ohm coil

1x manual

1x garanti bevis

 

NB: Ladekabel medfølger ikke

 

Billede

Produktanmeldelser