Chat with us, powered by LiveChat
Vi sender som normalt hele påsken 🐣
COVID-19 - Læs mere ​her
JoyeTech

JoyeTech

Joyetech blev grundlagt i 2007 og har base i Kina. Siden da har Joyetech koncentreret sig om brandudvikling. Gennem konstant forskning og udvikling inden for ny teknologi er Joyetech hurtigt blevet en af lederne inden for e-cigaret industrien. De har et stort udvalg af produkter med avanceret teknologi og varierende produktlinjer.

Total 16 produkter

 1. JoyeTech | eGo AIO | Jubilæumsmodel
  175,00 kr
  Køb nu
 2. JoyeTech | eGo AIO
  189,00 kr
  Køb nu
 3. JoyeTech | eGo AIO Nye Farver
  189,00 kr
  Køb nu
 4. JoyeTech | eGo AIO Spiral mundstykke
  11,00 kr
  Køb nu
 5. JoyeTech | eGo AIO Box
  229,00 kr
  Køb nu
 6. JoyeTech | Cubis 2 | 2 ml
  189,00 kr
  Køb nu
 7. JoyeTech | eGo AIO Silikonecover
  25,00 kr
  Køb nu
 8. JoyeTech | eVic-VTC Mini Silikon Etui
  29,00 kr
  Køb nu
 9. JoyeTech | eVic Basic TC Mod 1500 mAh | Box | Mod
  Ikke på lager

Total 16 produkter

En effektiv e-cigaret fra et verdenskendt brand - Joyetech Her hos elekcig.dk tilbyder vi en hel stribe af kits fra Joyetech, som har placeret sig som én af verdens førende producenter indenfor e-cigaretter, og har også søsterselskabet Eleaf, som en del af koncernen. Joyetech slog sig for alvor fast på markedet i 2007, hvor de blandt andet var de første e-cigaret producenter på markedet, og deres visioner har været høje siden. Derudover var den første e-cigaret producent til at opnå UL certifikatet. Joyetech kan tilbyde produkter til alle og formår hele tiden at aflæse markedet, tænke innovativt og dermed skabe nye banebrydende e-cigaretter. Joyetech henter inspiration fra hele verden. herunder e-cigaret modellen “Atopack Penguin”, der skiller sig ud, da den er inspireret af pingvinerne på Antarktis. 

Med et produkt fra JoyeTech får du en e-cigaret, der både er hamrende attraktiv indvendigt og udvendigt! På trods af de klassiske kendetegn ved en e-cigaret fra Joyetech, er der naturligvis variation i de forskellige produkter fra producenten. Derfor har vi skrevet en kort produkt tekst til hver af produkterne, således du er hjulpet godt på vej i dit valg af din næste e-cigaret. Fælles for e-cigaretterne fra JoyeTech er, at de allesammen klart kan anbefales fra vores side. 

 

Skarpe produkter og brugervenlige! 

Joyetechs produkter er kendt for, at de gør en indsats for at gøre dampning så nemt og behageligt som muligt - men også at de i højere grad kan give den enkelte bruger en mulighed for at tilpasse e-cigaretten personligt. Dampning er nemlig en smagssag, hvor der er stor forskel i forbrugernes præferencer, når der er tale om mængde og fylde af damp, sugeevne, smag osv. 

Således er der ved flere af modellerne mulighed for at ændre på, hvor meget smag og damp du ønsker at få ud af din e-cigaret fra JoyeTech. Hvordan din oplevelse med E-cigaretten skal være, er altså op til dig. Det åbner op for, at din E-cigaret ikke er ligesom alle andre, der er på markedet, da hver enkelt bruger af e-cigaretter fra Joyetech har sine egne personlige præferencer. På den måde er det altså slut med irritation over en E-cigaret, der ikke lever op til dine krav, en e-cigaret af ringe kvalitet eller en e-cigaret, der ikke fungerer, som du ønsker. Disse irritationsmomenter bliver imødegået med JoyeTechs brilliante produkter. Summa summarum; JoyeTech leverer gang på gang E-cigaretter til forbrugerne af sublim kvalitet. Det er også derfor, vi har valgt at inkludere disse i vores sortiment, da efterspørgslen herefter er ganske stor som følge af den høje kvalitet. Desuden forbedres modellerne jævnligt, så de nyere e-cigaretter sikrer en mere fyldig damp, en længere batterilevetid, nemmere påfyldning og en masse andet, der forbedrer damp-oplevelsen. Det kan derfor være en god idé, at holde øje med nyhederne indenfor e-cigaretter. 

 

Hos Elekcig.dk forstår vi fuldt ud, at Joyetech er førende inden for e-cigaret markedet, og derfor anbefaler vi Joyetechs produkter. Derudover er det heller ikke svært at bide mærke i, at kunderne er begejstrede og typisk vender tilbage efter de har prøvet produkterne fra Joyetech.