Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

Eleaf | iStick 60w Magnet Cover

79,00 kr
På lager
Subtotal
Dag-til-dag levering
Fri fragt over 350
5 stjerner på Trustpilot
Skal din E-cigaret have et personligt udtryk? Noget der gør, at den skiller sig ud fra de andres, eller blot så du kan kende forskel på dine egne? Så er det en rigtigt god ide at købe et magnet-cover. Dette magnet cover passer til Eleaf iStick 60W TC Box Mod’et
Læs mere
Læs fuld beskrivelse
Eleaf

Beskrivelse

En E-cigaret skal kunne mere end at dampe

Vi danskere er ofte meget bevidste om vores stil. Det gør sig både gældende med hensyn til vores tøj, vores elektronik, vores hjem og selvfølgelig også med hensyn til vores E-cigaretter. En E-cigaret er ikke blot en E-cigaret, den er del af vores personlige udtryk, og derfor skal den se godt ud. Er du ejer af et Eleaf iStick 60W TC Box Mod, kan du pryde den med et af disse lækre covers. Du kan vælge mellem fire forskellige farver, så der er rig mulighed for at vælge præcis det cover, der matcher din stil.

Sådan fungerer det

Coveret er simpelt og hurtigt at udskifte. Du starter med at fjerne det sorte panel fra din Eleaf iStick 60W TC Box Mod, der sidder på siderne. Derefter skal du blot placere dine nye farvede paneller, der bliver holdt fast af en magnet.

Billede

Produktanmeldelser