Chat with us, powered by LiveChat

IQ3S Startpakke

349,00 kr

På lager

* Obligatorisk felt

349,00 kr

Totalbeløb
Hurtig levering
Fri fragt over 350
30 dages fuld returret

Dette kit er for dig der ønsker et simpelt POD, som både er nemt at bruge men samtidig tillader en lang række muligheder. IQ 3S fra Hangsen kan nemlig både anvendes med refillable og prefillable pods. Disse pods fungerer som tanken i en IQ 3S, og har både indbygget brænder og mundstykke.

Ved at købe IQ 3S Startpakken sparer du 120 DKK, ift. at købe produkterne seperat. 

Læs mere
Hangsen
400

Teknisk specifikation

Varenummer: IQ3S Startpakke

Beskrivelse

I denne pakke med medfølger der en cartridge, som er en pod der er tom og kan fyldes med lige præcis den væske du ønsker! Derudover medfølger der en adapter som gør det muligt at anvende pre-filled pods. Disse tanke er altså allerede fyldt med væske - de skal derfor bare monteres i adapteren og så er din IQ 3S klar til at bruge. Dette er en ideel løsning når man er på farten eller hvis man ikke ønsker besværet med selv af påfylde væske. 

 

IQ 3S aktiveres automatisk når den anvendes - der er ingen knapper eller indstillingsmuligheder man skal bekymre sig om. Modellen har et display som viser batteristatus samt hvor mange sug der er taget. 

 

IQ 3S Cartridge, som er den tank der kan genopfyldes, kan indeholde 2 ml. Vi anbefaler at man anvender 50PG/50VG væske til denne tank, da væske med højere PG ikke fungerer optimalt med denne tank. Tanken bør udskiftes når føler at dampen og smagen er aftagende. 

POD systemer egner sig generelt rigtigt god til anvendelse af e-væske med nikotinsalt. Dette skyldes at nikotinsalt kan dampes på lavere grader. Hangsen IQ pods, hvilket er de fyldte engangs tanke, indeholder e-væske baseret på nikotinsalt. Nikotinsalt er nikotin i er mere naturlig form, hvilket betyder at det påvirker kroppen på en anden måde. Nikotinsalt er specielt populært blandt personer der forsøger at stoppe med at ryge. Det skyldes at nkotinsalt optages hurtigere i kroppen, hvorfor man vil opleve det samme “nikotin-kick” som man kender fra almindelige cigaretter. Man vil til gengæld opleve at effekten aftager hurtigere end ved almindelig e-juice som er baseret på det man kalder free-base nikotin. Nikotinsalt giver markant mindre halskrads end andre e-væsker. 

 

 

Der får du: 

 

1 x IQ3S mod

 

1 x Oplader

 

2 x Cartridge (tank der kan genopfyldes)

 

1 x Pod adapter (til montering af fyldte engangs pods) 

 

1 x 3 pak pods med tobak eller menthol smag

Billede