Hurtig levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

I VG

I VG

Se alle vores IVG Shortfills produkter her. Bubblegum Millions, Spearmint Millions, Neon Lime og mange flere! I VG er et engelsk mærke der bestræbe sig på at skabe mange lækre smagsvarianter. Ligesom navnet antyder er der stort fokus på VG - I VG's formål er nemlig at skabe produkter der egner sig perfekt til at lave store dampskyer med. Her en liste over hvilke baser du skal bruge, alt efter hvilken styrke du vil have: 0MG - 1 x 0MG VPG 70/30 Base 10ml 0.5MG - 1 x 3MG VPG 70/30 Base 10ml 1MG - 1 x 6MG VPG 70/30 Base 10ml 2MG - 1 x 12MG VPG 70/30 Base 10ml 3MG - 1 x 18MG VPG 70/30 Base 10ml

Side

Total 36 produkter

Total 36 produkter
Side

Total 36 produkter

Total 36 produkter

Hvem er - I VG Juice? 

I England er I VG blevet skabt af dampere der har været i branchen siden den blev opfundet. I VG har en passion for at ville forsyne hele verden med sukkersøde og funky smagsvarianter, som aldrig er set magen til før, og man må siges at det lykkedes dem 100 %! I VG væsken har været på markedet siden 2016, hvor millioner af mennesker i over 60 lande og 6 kontinenter bruger I VG væsken. IVG startede som en side geschæft for direktøren af et advokatfirma. I VG er én af de førende e-juice mærker, og de tilbyder deres kunder et bredt udvalg af premium e-juice.  I VG sender flere hundrede tusind produkter ud hver måned over hele verden. Disse tal indikerer, at I VG er en kompleks organisation. De holder tingene simple og hurtige! I VG siger selv, at de er gaven til alle vapere, hvorfor de laver fantastiske damp produkter og det kommer ikke til at ændre sig. I VG fokuserer hele tiden på at udvikle sig, vækste og få skabt en sublim kundetilfredshed. De tror på at eje og kontrollere primære teknologier, med stor fokus på udvikling, som er vigtigt og betydningsfuldt for I VG. I VG’s vision har altid været ikke at gå på kompromis med deres kvalitet, og nægter derfor at stille sig tilfredse med det næstbedste. Deres filosofi går ud på, at være ærlig overfor sig selv og være modige for at udvikle sig i den evigt udviklende damp verden. Dette har de gjort for at holde sig på forkant med den udviklende industri. Disse værdier er blandt andet kendetegnende for alle medarbejdere hos I VG, så de altid kan give deres bedste og blive ved med at være elsket af kunderne, med en sublim verdensomspændende vækst.  E-juice fra I VG kommer i mange smagsvarianter og er med et højt indhold af VG, så der vil komme store skyer. I VG kommer som standard uden nikotin, men er nemme at tilføre nikotin. I Flasken er der plads til 10 ml ekstra væske.     

I VG til nybegynderen og den erfarne damper

Alle kan bruge I VG. IVG er lavet i blandingsforholdene 70/30 VG/PG, og egner sig godt til sub-ohm tanke, drippers, og andre produkter som er beregnet til 70/30 væske. I VG er henvendt til dig som kan lide de store skyer, og som ønsker en lækker smag, samtidig med du ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.