Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

E cigaret butik i Holbæk

Er du også en af de mange, som gerne vil hoppe med på den nye e-cigaret dille i Holbæk, så er du havnet det helt rigtige sted. Her hos Elekcig.dk kan du finde et stort udvalg af de populære e-cigaretter fra alle de største og anerkendte mærker. Blandt andet JoyeTech, Eleaf, Hangsen og Vaporesso. Disse mærker står i spidsen for at udvikle produkter i en god og høj kvalitet. 

Et stort udvalg af e-cigaretter i Holbæk

Selvom vi ikke er en fysisk butik, som ligger inde midt i centrum af Holbæk, så kan du alligevel sagtens handle dine e-cigaretter online hos os. Er du på udkig efter et alternativ til dine almindelige cigaretter, så finder du det hos Elekcig.dk.

Modsat en almindelig cigaret, kan du med en e-cigaret helt selv bestemme både smag og om du vil have den med nikotin eller ej. Du kan vælge en smag af æbler, jordbær, menthol og lakrids mm. Det er dog ikke kun e-cigaretten, som bestemmer smag og nikotin styrke men derimod den e-væske, som er nødvendig for at ryge de populære e-cigaretter. 

I modsætning til de almindelige cigaretter, findes e-cigaretterne i en masse skønne farver og moderne mønstre, lige fra klassisk sort til iøjnefaldende farver såsom pink og koboltblå. 

 

Et billigere alternativ

Der kan være mange grunde til at prøve en af de mange e-cigaretter som du finder hos Elekcig.dk. Måske ønsker du at stoppe med at ryge cigaretter. Måske vil du gerne finde et billigere alternativ eller noget helt tredje. 

 

En e-cigaret i Holbæk er en anderledes måde at ryge på, og på samme tid et både billigere men også et sundere valg. Ved at ryge e cigaretter sparer du dig selv og andre for den grimme røglugt cigaretterne giver, men du sparer også en del penge.

 

E-cigaretter og shortfill

For at få det bedste ud af en e-cigaret er det nødvendigt også at have en tank, en coil, et batteri og en e-væske. E-væsken er den væske, som er med til at give din ecigaret den smag og nikotin styrke, som du gerne vil have, din e-cigaret skal indeholde. 

 

Shortfills er en væske, som er med til at give din e-cigaret smag. Den er nikotinfri, hvilket betyder, at det er i en shortfill, du justerer mængden af nikotin. Den store forskel ved at kunne lave sit eget blandingsforhold i en shortfill er, at metoden er markant billigere end ved de færdige e-væsker. Så ønsker du en billigere måde at ryge på, er shortfills en god mulighed. 

Det kan være svært at gennemskue de mange forskellige produkter, som følger med til at dampe på en e-cigaret i Holbæk. Derfor kan du hos os altid stille spørgsmål til vores dygtige personale. For selvom vi hos Elekcig ikke er en fysisk butik, så sidder vi altid klar til at guide og hjælpe dig igennem den store e-cigaret jungle. 

Vi har dag-til-dag levering af e-cigaretter Holbæk, så du behøver ikke at vente længe, før du får din bestilling. Ofte kan du forvente at få din bestilling allerede dagen efter, at du har bestilt.