Dag-til-dag levering

Fri fragt over 350,-

5 stjerner på Trustpilot

E cigaret butik i Hillerod

Har du også lagt mærke til den nye dille, som langsomt har fået fodfæste i og omkring Hillerød? De populære e-cigaretter er så småt begyndt at blive en meget populær måde at ryge på, og her hos Elekcig.dk forstår vi godt hvorfor. 

Stort udvalg af e-cigaretter online hos Elekcig

Søger du efter et sted, som er fyldt med e-cigaretter og alt tilbehør, og som på samme tid er i stand til at guide dig i at finde de helt rette produkter. Så er du havnet det helt rigtige sted, for her hos Elekcig.dk har vi et stort udvalg af e-cigaretter fra alle de mest anerkendte mærker. 

 

Du kan finde e-cigaretter og e-væsker fra blandt andet Hangsen, Vaporesso, Eleaf og JoyeTech, som alle står i spidsen for at udvikle produkter i en meget høj kvalitet. 

 

Selvom vi ikke har en fysisk butik i hjertet af Hillerød, så kan du alligevel få en lige så god service, som hvis vi havde en fysisk butik. Vores dygtige personale har en stor viden om vores produkter, og sidder derfor altid klar til at hjælpe dig igennem den store e-cigaret jungle i Hillerød.

 

Leder du efter en anderledes hobby?

I og med at det er muligt selv at bestemme indholdet af e-cigaretterne, bliver det endda for nogle en helt ny form for hobby, fordi det er muligt selv at eksperimentere med produkterne. Ved at bruge de såkaldte shortfills kan du nemlig helt selv bestemme nikotinstyrken, og om du overhovedet har lyst til at dampe med nikotin – for denne kan du nemlig sortere helt fra. 

 

Du bestemmer selvfølgelig også selv smagen. Du kan vælge blandt et stort udvalg af forskellige smagsvarianter, alt lige fra tobak og mentol til frugt og pandekagesmag. Vælger du at blande dine egne shortfills, kan du også mikse din egen smag, og her bliver det for nogle dampere en helt ny og anderledes hobby i Hillerød.

 

Hvorfor vælge en e-cigaret?

Er du gået hen og blevet en smule træt af at lugte af gammel røg og nikotin, så byder de nye smarte e-cigaretter på noget helt andet. Den store forskel på almindelige cigaretter og e-cigaretter er nemlig, at du ved at dampe indhalere damp i stedet for røg. 

 

Ved at skifte til en e-cigaret er du derfor fri for at indhalere de knap 7000 forskellige skadelige stoffer, som en almindelig cigaret med tobak og nikotin indeholder. 

 

Du sparer også penge ved at skifte fra de almindelige cigaretter til de populære e-cigaretter. Og blander du selv med shortfills, er det muligt at lave nogle store portioner ad gangen, som kan gemmes. Så ønsker du at finde en billigere måde at ryge på, både med og uden nikotin, så er de smarte shortfills en oplagt mulighed. 

 

Vil du gerne hurtigt i gang med at dampe, og synes du, at det lyder spændende og udfordrende, så finder du et stort udvalg af e-cigaretter og udstyr i høj kvalitet hos Elekcig Hillerød. Vi har dag-til-dag levering, hvilket betyder, at du kan forvente at modtage din bestilling indenfor relativ kort tid i og omkring Hillerød.